Ilky yarida ki gibi sokamadik uclukleri. Bu bizim yenilmemize neden oldu diyebiliriz. Fark 20 sayiya kadar cikti, bana gore aldatici idi. Rakibin cok yildizlari var, ki bu yildizlar yuzdeli attigi vakit yenilgi kacinilmaz oluyor. Cska 24-26 serbest atis atmis. 26 kere serbest atis cizgisini gelmis. Ozellikle Jamon'a calinan faul cok ucuzdu " Teodosic'e yaptigi faule 3 atis verdiler, sadece bir faul gibi idi, Teodosic suta kalkismadi ". Biz ise 14-11 atmisiz. Iki tane Shumpert kacirdi. Aklimda kaldi cunki Shumpert cok iyi bir serbest aticidir. Onlar 7-22, biz 5-21 ucluk kullanmisiz. Ikinci yarida cember dovduk, ucluk cizgisinin arkasindan. Iceriden iki sayilik, 20-32, biz 22-41. Krstic 8-10, zorla oyuna soktular onu Shved ve Teodosic. Ki ilk yari cok iyi savunuyorduk. Her takima lazim olan bir uzun. Bu arada Teodsic ve Shved'in muhtesem organizator oyuncular oldugunu soylemek istiyorum. Her takima lazim olan ikili.
Jamon iceriden 7-10, Shipp 5-6. Shipp iceriye iyi drive etti, ofans ribaundlardan, yere dusen pozisyonlari bitirdi, gormek istedigimiz Shipp idi. Mucadelesi her mac var. Skora katki verdigi vakit oyunda oluyoruz. Ribaunlar da ezilmedik, 30-30 berabere. Furkan 9 ribaund almis, rakipte ise Kristic 9 ribaund almis. Assist'e 19-14 ondeler. Deplasman icin 12 assist iyi rakam. Khyryapa 6 assist ile dikkar cekiyor. Biz de ise Caner Turkish Khyryapa
4 assist ile dikkat cekiyor. Cok iyi mac cikardi. Jamon Lucas 5 assist, maestro gibi yonetti takimi. Top calma ise 11-12 onde olan tarafiz. Jamon burda da takimin lideri 3 top calma ile. Muthis top caliyor, zaten her isi yapiyor. Onlarda da Jamont calmis, Iki Gordon is basinda
. Iki takimda cok fazla top kaybi yapti. 17 onlar 19 biz.
Istatistikler yakin, oyun olarak da bas basa oynadik. Bazi bolumler farki actilar. Ilk periyod 10-0 baslamis idi, onu saymiyorum. Oyuna girememis idik, Caner ve degisikler ile geri donmesini bildik. Jaka hic maca giremedi, 8 metreden attigi ucluk ve 2-2 serbest atisi disinda. Belki o girse skor farkli olabilir idi. Onun bizim icin iyi oynamasi onemli. Jamon gibi istikrarli olmali. Furkan cok iyi bir mac cikardi. Caner'i soyledik muthis oynadi. Mucadelesinin yani sira, ekstra sayilari ile takimin ilk yarida basa bas oynamasinin bas oktoru. Ender Organizasyon, topu oyuna sokmada sinifta kaldi. Teodosic'i bezdiremedi. Iyi yaptiklari ise sahada iyi yer tuttu, uclukleri gonderdi 3-3 ile oynamis. Takim olarak canla basla oynadigimizi soylemeliyim. Cska ile deplasmanda oynamak kolay degil. Biz yeni gelen bir takim olarak, helal olsunluk bir performans sergiledik. Daha iyi olamazmi idi olabilir idi, ama ben tatmin etti. Cska gibi takima biz sizin ile basa bas oynayabiliriz dedi bizim takim. Biz ise haftaya oynanilacak maci beklemeye basladik. Cska'yi mac oncesi Ipekci'de yenecegimizi dusunuyordum. Bu mactan sonra daha fazla inanmaya basladim. Tek bir sozum var gel Cska gel.