EL TOP 16 3. Maç | CSKA Moskova 85 - 70 Galatasaray MP

shumpert çok verimsiz...savovic tekrar girmeli...

eee mert hangisini sokucan acaba!!!

wallahi dedigim oldu khryapa sakatlandı!!!!! :D :D

her temasta nasıl faul çalmayı başarıyor hakemler hayret dogrusu!!

ben katılmıyorum savovicle songailayı aynı kefeye koymamak lazım savaşıyor ribaunt için en azından zıplıyor! takım için söylenecek söz yok inanılmazsınız .

3-4 kişi aynı yoruma cevap yazmış ama anladığım kadarıyla kimse okuduğunu anlamamış. Savovic neden az süre alıyor diye yorum yapılmış, herkes Savovic Songaila gibi bir oyuncu denmiş gibi anlamış. Bence bu kadar basit bir yorumu yanlış anlamak daha da garip.

Ayrıca ben de katılıyorum, ama Savovic kısmına değil, bence asıl az süre alan Cevher; hele ki Shumpert tan kaynaklanan zaafımız yüzünden savunmada çektiğimiz sıkıntılardan sonra.

Serbest atış yüzdemiz çok iyi. Sanırım bir tane kaçırdık. % 90 gibi bir yüzdeyle atıyoruz. Önemli bir istatistik bu.

3. çeyrekte bir ara 18 sayı geriye düşsek de, Furkan hareketlilik getirdi son anlarda biraz olsun takımımıza.

3. çeyrek pek iyi geçmedi ama bence vurup geçemediler. Hala maçın içindeyiz. Yalnız yardım getirmek çok pahalıya patlıyor ve Shumpert karşısındaki 4 numrayla birebir kaldığında en kötü faul alıyorlar. Hiç olmazsa faul hakkımız dolduktan sonra Shumpert ı 4 oynatmasak bari!

of of offff cevher çok fena azarlandı...ama haklı oktay hoca...cevherin ayaklar bugün yerden kalkmıyor...songaila'ya özenmiş belli...

Lucas Gordon yani büyük oyuncusun vesselam,övmeye bıktım şahsen,diğerleride harikalar,enazından Efes gibi aşağalanmıyoruz,ezilmedik....

shumpert 4 numarada undersize...3 numara için ayakları yavaş...en önemli özelligi şutu olması...hatta yaşı ilerledikten sonra hücumda tek silahı...onu da yapamadıgı zaman çok sıradanlaşıyor...

Geyet karakterli mücadele ediyoruz. Bu seneden önemli dersler çıkarıp Oktay hoca ve gerekli uzun ve forvet takviyeleri ile seneye bu kupada çok daha iddialı olacağız .

Bu kadar üçlük kaçarsa, böyle bir skor kaçınılmaz olur. 2-3 tanesi girmiş olsa, daha farklı bir durum olurdu şu an.

Efes 30 sayı fark yiyerek tokatlandı biz ise yarısı ile dönüyoruz,gerçektende büyük başarı büyük mücadele,aslanlarım benim....

Bu maç için söyleyecek tek şey gelecek haftaki maç için kazanma ümitlerimiz arttı. Haftaya kazanmak için çıkacağız ve kazanacağız inşallah!

15 sayı fark kimsenin gözünü kortkutmasın bence. Ufak nüanslar çok büyük rol oynadı maçta. Önümüzdeki maça iyi hazırlanırsak aynı savunma ve biraz daha konsantre bir oyunla kazanmak öyle hayal filan değil.

Sezon içinde de en azından mental anlamda gelişim gösteren bir takımımız var Barca yada Siena deplasmanlarından çok daha sağlam durduk bana kalırsa boş üçlükleri yüzdeli atabilirsek İstanbulda kazanabiliriz