EL Women | Final Eight | Galatasaray Odeabank: 66 - Fenerbahçe: 68

B_19757_b.jpg

İlk maçında Sparta&K MR Vidnoje'yi 68 - 61 yenen takımımız, bugün 18:30'da Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Dün 40 dakika sahada kalan Işıl Alben, maç adına en büyük mücadeleyi koyan oyuncularımızın başında gelmişti. Sancho Lyttle ve Zellous ise skor anlamında takımın öne çıkan isimleri olmuştu. Dar bir rotasyon ile mücadele eden takımımızın rakibi ise dün Kayseri Kaski'yi 64 - 58 mağlup etmişti.

Bugün oynanan grubun ilk maçında ise Sparta&K MR Vidnoje, Kayseri Kaski'yi 55 - 48 mağlup etti.

Bayan basketbol da son kale fb nin ! fenerasyonla yıllardır nasıl ayakta kaldığı gayet açık. Onların kendilerini aklama çabalarıda beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Dişi Aslanlar elinden geleni yapacaktır. Avrupa da rotasyon olarak bizden iyi olabiler fakat ben özellikle bu sezon Ekrem Hocama ve takımına inanıyorum. Başarılar kızlar.

İlk bölümde hücum ribauntlarında kurdukları üstünlük can sıksa da düzeni az da olsa oturttuk. Periyodu Alba´nın tecrübesiyle önde bitirdik.

İlk yarıyı 39-30 önde kapatmayı başardık. Şu anda her şey mükemmel gidiyor. Korkutan tek şey Ekrem Hoca´nın rotasyona gidememesi ve maçın son bölümünde kendini hissettirecek olan muhtemel yorgunluk.

1- Her pozisyona ağlıyorlar, Türkiye ligi sandılar burayı

2- Sancho ritmini bulamadı, bir de o ritmine bulursa siler süpürürüz

3- Savunma ve hücumda çok iyiyiz, Zellous çok iyi insiyatif alıyor

Rotasyonlari bizden fazla olmasina ragmen nefes aldirmadik ilk yari. Işıl ve özellikle zellous büyük oynuyor . Maşallah kızlarımıza.

Bizim takım basketbol oynamaya çalışıyor ama onların ne yapmak istediğini anlayamadım şimdiye kadar. Umarım böyle devam ederiz. Haydi be kızlar.