ELW Çeyrek Final 2. Maç | Galatasaray 66-57 UMMC Ekaterinburg

Muhtemelen sayın başkan ve yönetim kurulumuz maçı kaybedip bir Eka deplasmanı masrafları daha yapmak istemiyordur. Tabi her zaman olduğu gibi takım ve hoca bunun aksine elinden geleni yapacaktır.

O iki oyuncunun yerine Emma Meesseman oynar. O da havada karada bizde ilk 5 başlar. Griner-Vieru-Meesseman-Gruda-Sancho diye uzun rotasyonu mu olur yahu?

Hazır Penny de İstanbul'a gelmişken keşke 2 ay kalsa...

Keşke öyle birşey olsa, Penny sahada herşeyi yapabilen biri, Tamika ile beraber bu alanda izlediğim en iyi oyuncuydu bence...

Ekrem Memnun UMMC'yi çalistirsa son 5 senede bir final bile kaybetmezlerdi. Su Olaf Lange kadar overrated bir adam daha yoktur su dalda, iyi ki karsimizda. Gerçi ona ragmen takim o kadar guçlu ki kafalari guzelse acayip top dolastiriyorlar.

Gruplar oynanirken yazmistim, saha avantajimiz olmayacaksa 4. olup Nadezhda'dan kaçmayi tercih ederim diye, Ekat'in basina ne geliyorsa sistemsizlikten geliyor. Bugun de oyle oldu, Rusya'da olur mu bilmiyorum ama sonuna kadar zorlamis olacagiz. Ben içten içe inaniyorum kizlara. Gerçi bugun ilginç bir hakem triosu vardi ne yapsan faul çalmayacak cinsten, iki takima da acayip fauller çalmadilar ama biz sert takim oldugumuz için bize daha çok yaramistir. Ayrica rakip de kabiz gunudeydi zira boyle saçma oynadiklari maçlari bile genelde kazaniyorlar.

Son maçta inşallah yine zoru başarırız, eğer Kizer, Wauters ve Nevriye bugünkü gibi oynarsa neden olmasın, Işıl zaten süper, Maşallah kaptan... Loyd elinden geleni yapıyor, herkes iyi olursa kazanırız, Ekrem Hoca ve takıma güveniyorum....

Seri 1-1e geldi bundan sonrası Allah kerim kazansalarda kaybetselerde ellerinden geleni yapacaklarını biliyoruz takımın.Bizim gözümüzde zaten kazandılar.
Bizi Eka gibi bir rakiple oynamaya mecbur bırakan malum takımda umarım tez zamanda elenir.

Belki bize turu getirmeye yetmeyecek fakat bu galibiyet çok önemli mesajlar içeriyor.

Bu galibiyet; "bizim bir basketbol kültürümüz var" demek.
Bu galibiyet; "Ekrem Memnun ve Galatasaray teslim olmaz" demek.
Bu galibiyet; "biz tesadüfen EL şampiyonu olmadık" demek.
Bu galibiyet; "her şey para, bütçe vs. değil" demek.
Bu galibiyet; "Galatasaray bitti demeden bitmez" demek.

Ekrem Hoca ve kızlara kucak dolusu sevgiler, saygılar.
Helal size dünyanın en güzel takımı..