ELW Çeyrek Final 3. Maç / UMMC Ekaterinburg 86-66 Galatasaray

Bugün daha önce de yaptığımız gibi kazanıp son yarı finalist olacağımıza inanıyorum, başta Ekrem hoca, Işıl ve Nevriye olmak üzere tüm takıma güveniyorum, kaybedersekde canınız sağolsun, avrupanın en güçlü kadrosu karşımızda nihayetinde...

O kadar başarısızız ki bu sene her zaman yaptıkları gibi sevindirebilseler bizi keşke. Kazanacağımızı hissediyorum ve bu maçı kazanmak Fatih Terimin deyimiyle kaybetmek kolay kazanırsak olay maçı. Kazanamazsak da canları sağolsun

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle ilk mesajım olması nedeni ile hepinize merhaba. Aranızda bazı arkadaşlar ile tanışmışlığım var, diğerleri ile de en kısa sürede olur umarım.

Kolay olmayacak, hatta çok zor olacak ama olacak. F8 eşleşmeleri arasında en erken bitecek, kafadan Eka'ya 2-0 yazılan seriyi 3. maça taşıdık. Bugün yine her zamanki karakter parkede olacak ve belki de sınırlı olan yeteneği kapatmaya çalışacaktır.

Herkes 2. maçta bile "Eka 20 vurur geçer." derken maçı alacağımızdan en ufak bir şüphem yoktu. Bugün yine sonunun yine zafer olacağı bir maç bekliyorum. Hoş bu olmasa bile, armaya gösterdikleri saygı ile ortaya koydukları mücadeleleri yeter...

Galatasaray'dan umudunu kesen bileğini kessin. Allah yardımcımız olsun bugün...

Bu sene forumda az miktarda mesajım var.Attığım mesajlar ise oynadığımız ve yenildiğimiz ilk eurolague maçı olan schio maçı sonrası.O maçtan sonra kötü gidişatın olabileceğini ve Ekrem hocaya bir uyarı yapılması gerektiğini yazmıştım ve bana bakkal olsan çırak bulamazsın yönünde mesajlar atılmıştı ama ben geçen günlerde bana o mesajı atanın benim o yazımı beğendiğini görünce şaşırdım.Koçu forumdaki herkes gibi bende çok seviyorum.Ona çok güveniyorum.Bu maçı yarı finaldeki maç gibi ayakta takip edeceğim ve inşallah maç sonu salondan zaferle biz galip ayrılacağız.Başta koça ve kızlara güvenimiz sonsuz!

Ekrem Memnun ve kızlar, hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmamamız gerektiğini defalarca öğrettiler bize. Kaybetseler de asla pes etmeyeceklerini, ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini biliyoruz.

Başarılar #SarayınSultanları ve İmparator Ekrem Memnun!

Stresli olan taraf onlar bariz belli. Maç sonuna kadar nefesimiz yeterse yine bir sürpriz yapabiliriz.

Ekaterinburg kadar kadrosuna ihanet eden bir takım görmedim. Rezalet oynuyorlar.

Biz ise iyi gidiyoruz. Sakin kaldıkça kazanma şansımız var.

Çok basit top kayıpları yaptık, buna rağmen maçın içindeyiz, direk elimizdeki topu hediye ettik, ve hemen hemen hepsi hızlı hücum sayılarına dönüştü bu top kayıpları, inşallah ikinci yarı bunlar yapmayız, son saniyeye kadar maçın içinde olup kazanırız inşallah...