• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

ELW Çeyrek Final | Galatasaray - Fenerbahçe

Asena çok güzel asist yaptı Fenere. Işıl yerine bu kızı aldığımıza inanamıyorum hala.
Işıl Tilbe şarkısı hiç düşmeyecek dillerden. Ligin en iyi yerli iki oyuncusunu avucumuzun içinden kaçırdık. Böyle bir ahmaklık nasıl yapılır!!!

Mercedes ilerde bomboş iki oyuncumuz varken topu Alinaya verdi ve üçlük yedik.

Pelin boyundan büyük işlere kalkışıyor. Spikerin yorumu: organize bir oyun yok top kimi elinde kalırsa o atıyor.

Mercedes harika blok yaptı Sabaly'e.

Hücumda sıkışmamız normal ama savunmada bu kadar kolay yenilmemiz kabul edilemez. Galatasaray'da uzun süre maçına-şartlarına-tarzına göre farklı top oynatabilecek bir taktisyen göremeyeceğiz heralde. Yenilmenin ayıbı yok ama antrenman maçı kıvamı kabul edilemez.

Sabaly üçledi.

10-0 seri yaptık. Fark 2.

Meltem savaşıyor.

12-0 oldu seri

Ne olursa olsun Meltem'e fazla süre vermeliyiz.

Şikeciler çok gevşedi farkı açılınca. İyi değerlendirdik.

Steinberga'yı herhalde bir tek ben beğenmiyorum...

43-41 bitti devre.

Mercedes, Whitcomb ve Steinberga ile direnmeye çalışıyoruz. Prince yoklarda.

Pelin çok iyi üçlük atardı ne oldu anlamıyorum. Potaya bakmıyor artık. Zaten başka iyi yapabildiği şey yok.

Maçın ritmi bence Meltem'in oyuna girmesi ile değişti...Meltem daima ilk 5'te olmalı,alternatif oyuncu değil...Koç doğru 5'i bulma konusunda çok başarısız...Sude var daha kenarda...

Meltem bir üçlük denemsinde çembere bile değdiremedi ama yine de fazla süreler almalı. Takımın direnci artıyor o oyundayken.

Yabancı oyuncuların hepsi de bu seviye için yetersiz...Yerlileri saymıyorum bile...

Geri