• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Engelsiz Aslanlar'ın Final Grubu Belli Oldu.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Uğur Güven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:11
Haydi başarılar aslanlar,bir galibiyet daha bekliyoruz bugünden :)

Matt Scott'ın nesi var arkadaşlar?

Çeyrek skoru 16-16.Baya zorlanıyoruz bugün.

Çeyrek skoru 16-16.Baya zorlanıyoruz bugün.

Zorlanacagiz tabi sevgili Onur. Karsimizdaki takim Besiktas degil.

Counts oldukca etkili oynuyor. 5 top kaybini bir kenara yazalim. Serbest atislardaki dusuk yuzdemizi de tabii.

Matt girdikten sonra toparladik.

Matt Scott'ın ilk maçtaki gibi oynamasını kaldıramayız diye düşünüyorum.

Matt girince epey rahatladik. Daha sonra Filipski - Ozgur degisikligi geldi ve oyuna iyice agirligimizi koyduk. Tucek ve Ismail de harika oynuyorlar.

34-27 onde tamamladik ilk yariyi. Matt, Tucek ve Ismail'in 9'ar sayilari, Ozgur'un 6 asisti var.

Son bölümde farkı yakalayıp devreyi 34-27 önde bitirdik.

Matt'in toparlaması çok önemliydi. Tucek - Scott - İsmail üçlüsünden 27 sayı - 11 ribaund - 5 asist geldi. İkinci yarı çok sert geçecek.

Diger macta Fundosa suprize yaklasti. 47-37 ondeler.

Ozgur'um benim! Bu ceyrek costu aslan parcasi.

59-44 onde tamamladik ceyregi.

Özgür bütün ağırlığını koydu maça, İsmail'in de muazzam bir oyunu var. Hepsine helal olsun ya, ah tribünlerde olacaktık şimdi, nasıl da içim yanıyor.

69-54 rahat maç oluyo maçın bitmesine 3 dk kaldı

Bu maçı da aldık ve 2de 2 yaptık. Özgür ve İsmail gerçekten büyük fark yarattılar. Özellikle İsmail'in bu kadar etkili olması kesinliklealkışı hakediyor...İlk maçta durgun olan Scott ve Tucek için bu maçta gerekeni yaparlar diye düşünüyorduk. Aynen öyle oldu. Tebrikler Engelsiz Aslanlar..

Övgü ifadelerini bol keseden dağıtınca Engelsiz Aslanlar'ı tasvir edemiyorsun.İyi ki varsınız.

71-61 maç sonucu. Tebrikler Engelsiz Aslanlar..

71-61 maç sonucu... 2/2 şampiyonluğa adım adım ;)

Dogru zamanda dogru hamleler. Olay bu kadar basit.

Oynayan her oyuncumuz tasin altina elini soktu. Tucekle basladik, Ismaille devam ettik, Matt ile costuk, Ozgur ile son darbeyi vurduk.

19 top kaybi ve 6/14luk serbest atis yuzdesi gozlerden kacmasin. Onumuzdeki maclarda basimiz agriyabilir.

Tebrikler Aslanlar

tebrikler takıma, diğer grupta RSV Roma karşısında ne yapacak bakalım.

Geri