Eleştiri derken ? Bir yapıcı eleştiri var birde yıkıcı eleştiri var ...hala eleştirdiğim için ceza alıyorum diyen varsa yazık
Bizim anlamaya hakkımız mı var? Anlamayacaksın, sadece maça gidip bağıracaksın, sana ne di mi?Ben hala olayı anlayamadım ya..Yani bir oyuncu statüsüne geçtiği ülkenin milli takım formasını giyecek diye bir zorunluluk mu var..yada milli formasını giymedi diye o ülkenin takımıyla oynanan maçlarda oynamama gibi bir saçmalık ne alaka..Hani bir oyuncunun suçu olur ispatlanır kanıtlanır verirsen men cezasını 3 ay 6 ay yada 1 yıl neyse artık..ama her ulusun takımına karşı forma giyebilecek yalnız rus takımlarına karşı giyemeyecek..hangi yönetmeliği ve hangi kurallara göre..özetle en öenmli oyuncularından birini bu takımın bu maçta oynatamama sebebini yetkili kimse bi zahmet açıklayıversin
Karar maç günü mü alınmış? Bu bilgiyi nereden biliyorsunuz?beni yönetimden kişisel bir cevaptan çok bu kararı alanların verenlerin resmi açıklaması ve dayanağı ilgilendiriyor..Yoksa gidecek benim yöneticim bir oyuncu alacak..sonra tam maç günü alınan ve açıklanan bir kararla oyuncu milli takımda oynamadığı için o ülkenin takımlarına karşı oynayamayacak..Böyle bir saçma olayı tahmin etmek önceden görmek o kadar kolay olmasa gerek..
Burada bir hata yok bana göre burada çok büyük bir yanlış ve haksızlık var..Oyuncu doping kullanırsa men edersin olur biter..oyuncuya yalnızca doping yaptığın takıma karşı oynamayacaksın denmez..Epiphanny bir suçu olurda ceza verirsin ama sadece rus takımına karşı oynamayacaksın demek burada kayırma var haksızlık var kişiselleştirilmiş bir kin var demek..ilk anlaşılan bu oyuncu moskovada oynamadığı için e birde vatandaşı olup milli takımda oynamayı reddettiği için rusya federasyonu cephe almış ceza kesmiş gibi..Burada yönetim hatalı biliyordun niye alıyorsun bilmiyordun neden bilmiyorsun yerine fibanın yaptığı bu haksızlığı sormaktır
Eğer dediğiniz gibiyse Amerikalı olarak oynayacaksa bence avrupalı bir oyun kurucu almalıyız.Euroleague için %100 gerekli bize.Prince çok iyi çok etkili bir oyuncu ama Euroleague'de oynayamayacaksa bir önemi kalmıyor.Rus pasaportunu kullanamıyor sorun bu. Anladığım kadarıyla ABDli oyuncu olarak oynar. Euroleague'de 2 ABDli sınırlaması var sanırım ama?
Rus pasaportunu kullanamaması mantıklı gibi. Ama şöyle birşey de var, Rus bir basketbolcuyu çağırdılar milli takıma yok gitmiyorum dedi, vatandaşlıktan mı atacaklar? O da Rus pasaportunu kullanamayacak mı? Veya bizim oyuncumuz atıyorum Bahar milli takıma gitmedi, ligde yabancı statüsünde mi oynayacak o zaman bu mantıkla? Saçmalıklar da var.