Ben hala olayı anlayamadım ya..Yani bir oyuncu statüsüne geçtiği ülkenin milli takım formasını giyecek diye bir zorunluluk mu var..yada milli formasını giymedi diye o ülkenin takımıyla oynanan maçlarda oynamama gibi bir saçmalık ne alaka..Hani bir oyuncunun suçu olur ispatlanır kanıtlanır verirsen men cezasını 3 ay 6 ay yada 1 yıl neyse artık..ama her ulusun takımına karşı forma giyebilecek yalnız rus takımlarına karşı giyemeyecek..hangi yönetmeliği ve hangi kurallara göre..özetle en öenmli oyuncularından birini bu takımın bu maçta oynatamama sebebini yetkili kimse bi zahmet açıklayıversin
Bizim anlamaya hakkımız mı var? Anlamayacaksın, sadece maça gidip bağıracaksın, sana ne di mi?
Hep destek tam destek koşulsuz destek.. Sualsiz destek olacak bir de.. Prince oynamadı 19 attık deyip oturacaksın yerine.
Açıklama olsa ne değişecek? Aç işte interneti bul.
Sen biliyor musun TBF, FIBA vs. bunların işleyişini? Bunlar çok karmaşıktır zaten biz anlayamayız.
Hem nolmuş Prince Rus takımlarına karşı da oynamayıversin canım? Her maçta oynaması mı lazım? Bak Işıl var, bizim çocuğumuz, çıkar gıkını çıkarmadan 36 dakika oynar hasta hasta. Ameleydi ya Işıl. Tina var 38 dakika, insandışı oynatıyoruz, binmişiz sırtına utanmasak devre arası da şut at sen dinlenme, molalarda smaç çalış falan dememiz lazım. Nasılsa o kadar para almıyor mu canım, çıkıp oynasın. 2 gün sonra sakatlanırsa? sakatlanırsa sakatlansın canım biz günü kurtaralım da.
Ayrıca şimdi biz bunları sakın yazmayalım, rüzgar arkamızda, yarın öbür gün Rus takımına yenilirsek o zaman yazarız. O zaman çok daha yararlı olur.
Benim gibi hala açıklama bekleyen salak da vardır aramızda.
Soruyoruz, bilen var mı, madem oynayamayacak neden alındı, bu karar ne zaman çıktı, karar sadece bize mi mantıksız geliyor, kararın değişmesi için ne yaptık? Ama aa pardon sormayacaktık, 19 sayı şak şak şak!