Epiphanny Prince

Topu kendisi yönlendirse,set temposu düşmese devrede bitirirdik maçı.Bahar gibi Tina gibi büyük oynadı,keyif verdi.
 
Hem Avrupa pasaportu var,hem inanılmaz bir şut mekaniği var,korkusuzca içeri girebiliyor,kendine olan güveni üst seviyede.Her şartta birkaç senelik anlaşma yapılması lazım,zira Avrupa pasaportu olan bu seviyede guardlar pek bulunmuyor.

Ayrıca nazar değmesin kim gelse takımımıza,hemencecik uyum sağlıyor;hemen bizden biri oluyor.Bu bağlamda bugün kısaca Twitter'da konuştuk.Çok mutlu olduğunu açıkça anlıyabilmek mümkün.Angel için loser dediğimde bunu dolaylı yoldan desteklemesi de gözüme girmesini sağladı iyice =)
 
Gerçektende ilk kez izledim canlı olarak tek kelime ile süper.Özellikler FB serilerinde önemli koz olacak ,bence Işıl ile beraber kullanmayıda denemeliyiz ileriki maçlarda
 
Bahsetmiştim maç başlığında, buldum rakamları. Son Cumhurbaşkanlığı maçından önce 4 kere daha (2 kez Botaş, 2 kez Spartak) Fenerbahçe'ye rakip olmuştu Prince, o 4 maçın istatistikleri şöyleydi:
20.5 sayı-1.9 rib.- 2.6 as.

Son maçta da: 18 sayı-8 rib.-1 as.

Fenerbahçe maçlarında sahada olması çok önemli ama Syl gelince nasıl olacak bilmiyorum.
 
SLY gelince Prince kadroda olur tribüne Alba çıkar. O olmazsa SLY çıkar. Prince'yi tribüne çıkartacak koç kendi kuyusunu kazmış olur.
 
Bahsetmiştim maç başlığında, buldum rakamları. Son Cumhurbaşkanlığı maçından önce 4 kere daha (2 kez Botaş, 2 kez Spartak) Fenerbahçe'ye rakip olmuştu Prince, o 4 maçın istatistikleri şöyleydi:
20.5 sayı-1.9 rib.- 2.6 as.

Son maçta da: 18 sayı-8 rib.-1 as.

Fenerbahçe maçlarında sahada olması çok önemli ama Syl gelince nasıl olacak bilmiyorum.

ne olacagi belli. önce Tina-Fowles ikilisi verimli oluyor mu ona bakilacak. eger fark yaratan bir ikili olursa Alba cikar. aksi takdirde Fowles belkide gereksiz bir transfer olmus olacak. Prince, Diana ve Tina bu takimda banko sayilacak isimler bence.
 
Hakan Üstünberk'i her yerde taktir ettik ancak Prince olayında durum vahim ise eleştirinin en büyüğünü de yaparız. böyle bir skandal olmaz ayıptır.
 
Eğer böyle bir kural varsa -kural ne kadar saçma, aptalca olursa olsun- Prince transferi skandaldır. Umarım böyle bir şey yoktur ya da sadece bu maçlık bir şeydir.
 
Ben yazmaktan biktim ama subenin iyi yonetilmedigine emin oldugum icin belki burada subeye yakin olanlar fisildar diye tekrar yaziyorum.Melisa Can Bahar Ozturk takasi mutlaka gerceklestirilmeli.Para yada baska bir oyuncuda yaninda verilebilir.Avrupali 4 numara ve Avrupali 5 numara transferi mutlaka gerceklestirilmeli.Eger Avrupali 4 ve Avrupali 5 te istedigimiz seviyede oyuncu yakalayamazsak bu pozisyonlardan birinden feragat edilip Avrupali bir guardda alinabilir.Sonucta rotasyon yapacak kaliteli oyuncumuz yok.Bu oyuncularla ve takimlarla anlasmalar simdiden yapilmali.Farkli alternatifler arasindan ilk 7 ye kalmamis olanlardan bu oyuncular bonservisini verip transfer edilmeli.Prince maddesine onay veren yoneticilerde ben nasil bir yoneticiyim diye uzun uzun dusunsun.Zaten rakibin Ekaterinburg,Spartak,Ros Casares ve Avenide.Bu maclarin ikisinde bir oyuncuyu oynatamamanin nasil bir aciklamasi olabilir.Hakan Ustunberk Shumpertin Turk yapilamamasindan,gecen sene kadroya 5 numara alinmamasina ve altinci yabanci hakkinin kullanilmamasina kadar,final serisinde yasanan hakem katliamina seyirci kalmaktan sike iddianamesinde telefon kayitlarinda final serisinin Recep Ankarali tarafindan Fenerbahceye sunulmasina kadar bircok olaya seyirci kalmistir.Savci ifade aliyor Hakan Ustunberk Federasyona sormuyor bile bayan ve erkek basketbol takimlarimizi nasil katlettiniz diye.Bu sene sezona firtina gibi giren takimin kombinesinin satilmamasi icin her turlu cabanin gosterildigini goruyoruz.Bu ruzgar ne basketbol urunu cikarilip nede bu basarilarin tanitimini hakkiyla yaparak degerlendirilmemistir.Yine erkek ve bayan basketbol takimlarimizin bircok oyuncu eksikligi goze carparken bunlarlada ilgilenilmemesi ve ustune Prince skandaliyla tuz biber ekmistir.Bu kadar pasif bir karakter Galatasaray basketbol subesinin birinci adami olamaz.
 
Isil tam konuyu aciklayan bir ornek olmamis.Melisa Canin Rusyaya transfer olup bize karsi oynamamasi durumu gibi bir sey bu durum.
 

Üst