Erdemirspor: 74 - Galatasaray: 68

Re: Erdemirspor - Galatasaray

70-68 gerideyiz. 54 saniye. Mola. Top bizde dönüşte. zizic basket faul yaptırmış.
 
Re: Erdemirspor - Galatasaray

Kupaya sakatsız bir şekilde çıkalım da yenilgiler mühim değil. Her maç farklı farklı 4 adam oynamıyor. Lige tam kadro girmeliyiz.
 
Re: Erdemirspor - Galatasaray

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Fikri Akın":1gypcuwo]Uğursuz Gökçe :)
siz kimsiniz? ;)

Hüseyin kardeşime de çok teşekkürler.[/quote:1gypcuwo]
Gökçe kardeşime de çok teşekkürler :)

Yenilgiler kötüdür tabi maçı izleyenler daha iyi bilir ama gurovici fazla kenarda oturttu gibime geldi rotasyonun bu kadar kısıtlı olduğu bir günde gurovic daha fazla oynamalıydı
 
Re: Erdemirspor - Galatasaray

Arkadaşın maç hakkında verdiği bilgilerden edindiğim izlenim;
Galip gelmek isteseydik bunu bir şekilde sağlardık. (Gerçi Erdemir de özellikle son dakikalarda yedek ağırlıklı kadro ile mücadele etmiş) Murat Hoca elindeki kadroyla neler yapabileceğini, eksik oyuncuların yokluğunda özellikle yerli genç oyunculardan ne kadar verim alabileceğini anlamaya çalışıyor.

Alican ve Teoman´ın aldığı süreler bunun göstergesi olsa gerek. (Tam süreleri bilmiyorum ama ilk yarı Alican hemen hemen hiç çıkmamış, Teoman ise ikinci yarıda) Gerekçesini bilmiyorum ama arkadaş attığı sayılara rağmen Milojevic´i beğenmemiş. Bunun yanı sıra Polat´ın maçta çok iyi olduğunu düşünüyor.
 
Re: Erdemirspor - Galatasaray

Graves-Cüneyt-Cemal-Marshall-Murat olmadan böyle olması biraz normal çünkü bu oyuncuların 4 ü kısa oyuncumuz ve 2 si oyun kurucumuz . Böle oluncu maç genç oyuncularımıza kalmış bir durumda . Mağlubiyet önemli değil inşallah sakatlıklar ciddi değildir .
 
vay be erdemire yenilmek ha..iyi şeyler yazmak istiyorum ama maalesef durumlar iyi değil..zaten özyere gram güvenim yok..hayırlısı olsun
 
Re: Erdemirspor - Galatasaray

Onur Yavuz' Alıntı:
Can bana forum üyesi olmayan bir arkadaş ara ara yazıyor ama iki kaynaktan bilgi akışı olmasın diye yazmıyorum. Konuyla ilgili yazılmayınca aktarayım dedim.

abi , sabah itibariyle üye oldum ;)

birşey eklemek istiyorum. Polat ı çok beğendiğimi söylemiştim.sen de aynı şekilde buraya aktarmışsın. İlk yarının tamamına yakınında oyundaydı ve bana kalırsa çok iyi işler yaptı. İkinci yarıda sanırım hiç girmedi oyuna , bu yuzden maçı izleyen arkadaşlar benimle aynı goruste olmayabilirler , pek gözükmedi diye.

Gs yi pek takip etmiyorum , onur abinin sözlerinden anladığıma gore Teoman dan baya bir beklenti var ama bugun tam anlamıyla vasattı.

Son sözüm Erdemir'li Funk hakkında :D Kısa boyuyla çok can yakacak bu sene. Son periyodun başında oyundan çıktı ve gs lilerden çok büyük alkış aldı.
 
Şu ana kadar Strickland'in performansı şüphe duyanları haklı çıkarır nitelikte. Gerçi Özyer ondan sayı atmasını beklemiyoruz diyor ama bu nasıl bir istek anlayabilmiş değilim. Sen oyuncuya sadece asist sorumluluğunu verirsen,e tabiki adamdan da sayı bekleyemezsin. Bu nasıl bir anlayıştır çözebilmiş değilim. Eğer geç olmadıysa,skorer bir guard'ı kadromuza katmamız lazım. Efes'le, Telekom'la, Ülker kadrosuyla mücadele edebilmemiz için çok iyi ilk 5, çok iyi kenar 5 olması lazım.

Hazırlık maçı da olsa,yenilgiler hayra alamet değil. Geçen sene de böyle başlayıp, Türkiye Kupası'nda boyumuzun ölçüsünü almıştık.
 
Yenilgi kötüdür aslında ama bu kadar eksik kadro sahadayken yenilgeye bakıpta yorum yapmak fikir edinmek yanlış diye düşünüyorum.Üstelik söylenene göre zaten bi yerden sonra pekte kazanmak amaçlı oynanmamış oyun.
Neyse ama özellikle Murat ve Cüneyt bu takımı rahatlatır.Birde yabancılarımızın sakatlık yüzü görmemesi icap ediyor tüm sezon işte ozaman bu takım büyük işler yapabilir.
 
dsc00489dk1.jpg

dsc00496iv5.jpg
 
Hüseyin yüzleri görünmüyor ama ben Alican'a benzettim onu. O Alican ise PG o muydu sahada :roll:
 

Üst