Erdemirspor: 74 - Galatasaray: 68

Sıkıldım artık ben bu hazırlık maçlarını izleyememekten bi an önce lig başlasın artık. Galibiyet almak çok önemli ama takımda zaten eksik var bide maç içinde sakatlanıp çıkanlar olunca zor olmuş tabi maç. Murat hoca gs tv de yeni yeni savunma çalışmaya başladıklarını söylemişti. Keremin takımıyla oynayacağımız maç gösdterge olacaktır düşüncesindeyim.
 
Bu sene Efes ile çekişiriz derken yenilgi kötü oldu; içimi karartmak istemiyorum ama da 5 gün önce Efes'ten 30 fark yememişmiydi bu Erdemir?
Yinede anlaşılıyorki tam kadro çıkamamışız. Gençlerin ve Erdem' in son iki maçtaki çıkışları ve takıma skor ve asist katkıları çok güzel tabi. Nede olsa bizim kadar rakiplerimizde biliyor Guroviç'i, havaya girince neler yapabildiğini.
 
7 asist bende biraz heycan yaptı.

Alican ve Teo'nun katkısı bizim için herşeyden önemli.Maçlara giden taraftarlar onları iyice olaya yaklaştırmalı.Güven vermeliler çocuklara.
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Alican ve Teo'nun katkısı bizim için herşeyden önemli.Maçlara giden taraftarlar onları iyice olaya yaklaştırmalı.Güven vermeliler çocuklara.

Çok haklısın Arda abi.

Bu maçların zaten amacı takımın motive olmasını sağlamak,oyuncuların birbirini tanımasını sağlamak yoksa alınan yenilgiler bizi üzmesi için hiçbir sebep yok...

Umarım Alican da, Teoman da taraftarımızla sıkı bir bağ oluştururda bu ilişkiyi sahada yansıtır. Heyecan çok normal ama yine de helal olsun 7 asist hafife alınacak bir rakam değil takıma yeni yeni alışan, tecrübesi olmayan, genç bir oyuncu için.
 
Strickland sakatlanmış ona üzüldüm ama Ali Can 33 dk oynayıp 7 asist yapınca sevindim.Türk oyunculardan daha fazla katkı alırsak maçlarda yabancılarda daha rahat eder.Tam kadro olunca bu takım daha iyi olacak.
 
Eğri oturup doğru konuşalım, Galatasaray erkek basket takımının şampiyon olması şuan için hayalden öteye gitmez. Yerli kadrosu iyi değil ve strickland'ın yerine iyi bir guard şart. Yahu bu erdemire gelen giden 30 fark atmamışmıydı?
 
Yine aynı hataları yapıyoruz. Geçen sene de inanılmaz derecede kötü bir hazırlık dönemi geçirmişti takım. Bunla kıyaslanamaz bile. O derece kötüydü. Beykoz Turnuvası, Türkiye Kupası ve alınan farklı yenilgiler. Geçen seneye de çok iyi girmiştik. Kimse de beklemiyordu. Bu hocanın hazırlık maçlarına bakışı da olabilir. Üstelik o kadar da eksik bir takımız. Yerli transferi de kesin olacaktır. Geçen seneki Barış Ermiş, Ersin Görkem misali patlama yapan bir oyuncu anında bonservis verilerek alınacaktır bence. Bu benim görüşüm.
 

Üst