Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bakın buysa çıkıcak dicek sağlık sebepleri Ekol Tv verdiği röportajda İç siyasetten bahsetti.Erden Timur'un eşi rahatsız ayrılmak istemesindeki en büyük sebep bu. O yüzden anlayışla karşılıyorum.
Saygılar.
Tuzuk ve camia yapısı gereği bu su anda imkansız...Kulübü halka açsınlar binlerce Erden Timurlar çıkacak ve görev alacaklar ama nerede bu sistem ile çıkanı da yok ediyoruz... Kendi bir karar verdi ise saygı duymak düşer hakkında hayırlısı olsun...
En yakın sürede tekrar görmek dileğiyle
Feneri görüyoruz üyelik sistemini iyice kolaylaştırdılar da ne oldu? Galatasaray başarılıysa bu yapısıyla başarılı oldu. Aklı selim insanların çoğunlukta olduğu pragmatist düşünebilen küçük ama Galatasaray'ın kültürünü yansıtan bir kalabalık olması iyidir. Birileri suyun yönüne değiştirmek ister, durgun suya taş atar vs ama toplam sonuca bakarsak en iyi düzen bu düzen.Kulübü halka açsınlar binlerce Erden Timurlar çıkacak ve görev alacaklar ama nerede bu sistem ile çıkanı da yok ediyoruz... Kendi bir karar verdi ise saygı duymak düşer hakkında hayırlısı olsun...
2020'ler gözetildiğinde, ben de Eyüp Bey'e katılıyorum. 2000-2020 aralığında haklı olarak şikayet ettiğimiz bu kulüp ve tribün yapısı, 2020'lerde bütünüyle gerçekleniyor.Feneri görüyoruz üyelik sistemini iyice kolaylaştırdılar da ne oldu? Galatasaray başarılıysa bu yapısıyla başarılı oldu. Aklı selim insanların çoğunlukta olduğu pragmatist düşünebilen küçük ama Galatasaray'ın kültürünü yansıtan bir kalabalık olması iyidir. Birileri suyun yönüne değiştirmek ister, durgun suya taş atar vs ama toplam sonuca bakarsak en iyi düzen bu düzen.
Görüyoruz karşı tarafta herkes açınca neler oluyor. Rezillik.Kulübü halka açsınlar binlerce Erden Timurlar çıkacak ve görev alacaklar ama nerede bu sistem ile çıkanı da yok ediyoruz... Kendi bir karar verdi ise saygı duymak düşer hakkında hayırlısı olsun...