Radoslav
0
Neden düşman gibi görelim?Mac oncesi ve sonrasi dert degil ama mac icinde daha agresif olmaliydik. O bizi yenmesi gereken rakip takim olarak goruyor ama biz onu dusman gibi goremiyoruz.
Neden düşman gibi görelim?Mac oncesi ve sonrasi dert degil ama mac icinde daha agresif olmaliydik. O bizi yenmesi gereken rakip takim olarak goruyor ama biz onu dusman gibi goremiyoruz.
İyi bir Galatasaraylı olduğu ve seneler sonra bize lig şampiyonluğu + Avrupa Kupası kazandırdığı için.Neden düşman gibi görelim?
İyi bir Galatasaraylı olduğu ve seneler sonra bize lig şampiyonluğu + Avrupa Kupası kazandırdığı için.
Rakip koçu sindirmek çok önemli tabiYani burda rakip koçu sindirmekten bahsediliyor ama biz ısrarla buyur ediyoruz. Hakikaten anlamakta zorlanıyorum. Biz adama küfür edelim demedik adam her pozisyonda hakeme oynadı ama tribün hiç tepki gösterip sindirmedi. Bundan bahsediyoruz. Micic son 8 dakika üç fauldeydi. Yine kimse üzerine oynamadı.
Burda kimsenin maçı kaybettik ama Ergin Ataman kazandı diye sevineceğini sanmıyorum. Abartmayalım.İlk maçı da kazandık ama valla çok ayıp ettik adama. Diğer maçı da kaybedelim de gönlünü alıp telafi edelim hemen hatamızı. Hocamız üzülmesin. Sonuçta bizimle kupa almışlığı var. Sosyal medyada da öyle tipler görüyorum finale çıksak üzülecek tipler var Efes’i eledik diye.
Burda kimsenin maçı kaybettik ama Ergin Ataman kazandı diye sevineceğini sanmıyorum. Abartmayalım.
Böyle birileri varsa da Galatasaraylı'yım demesin.Burda kimsenin maçı kaybettik ama Ergin Ataman kazandı diye sevineceğini sanmıyorum. Abartmayalım.
Ben sanirim tam ifade edemiyorum kendimi. Hoca maca o kadar konsantre olup cikmis ki melo bombos 3luk atacakkene sahaya mudahele edip teknik faul aldi ve pozisyonu durdurdu. Isini yapti yapti yani.
Biz de bu sekilde tribunde konsantre olamadik bence. Isimizi tam yapmadik.