Bence Hoca Real,Barca,Oly dışında bir yere gidicekse Efeste kalsin..Ergin hocayı hepimiz istiyoruz ama biraz gerçekçi olmak lazım. Ergin hoca bu sefer sanki Yunanistan yapacak gibi.
Çok güvendiğim bi kaynak Galatasaray Ataman ile anlaşma sağladı dedi. Heyecanlanmadığımı söylesem yalan olur.Ekli dosyayı görüntüle 2029
Öncelikle estağfurullah "üstad" yakıştırmasını kendime ağır bulmakla beraber aslında futbol haberleri paylaşmasına rağmen sizde kabul edersiniz ki önemli bir haber olduğu için paylaşım yapmış. Ayrıca Icardi 'nin bonservisi ile birlikte yine Galatasaray' da kalacağını da paylaştı bugün. Ben çok güveniyorum kendisine. Rashica, Kaan, Zaniolo isimlerini de ilk kendisinden okumuştum.üstadım kaynağa güvenebilir miyiz?
Öncelikle estağfurullah "üstad" yakıştırmasını kendime ağır bulmakla beraber aslında futbol haberleri paylaşmasına rağmen sizde kabul edersiniz ki önemli bir haber olduğu için paylaşım yapmış. Ayrıca Icardi 'nin bonservisi ile birlikte yine Galatasaray' da kalacağını da paylaştı bugün. Ben çok güveniyorum kendisine. Rashica, Kaan, Zaniolo isimlerini de ilk kendisinden okumuştum.
Gerçekten güvendiğim için paylaşmak istedim mahçup oldum özür diliyorum herkesten.Çok güvendiğim bi kaynak Galatasaray Ataman ile anlaşma sağladı dedi. Heyecanlanmadığımı söylesem yalan olur.Ekli dosyayı görüntüle 2029