Ermal Kuqo

Re: Ermal Kurtoğlu Galatasaray'da

Hayırlı olsun herşeyden önce. Ermal iyi bir oyuncu, Türkiye şartlarında elit bir uzun. 2 senedir düşüşteydi, çıkışını bizde yapacağına eminim.

Sonunda diyorum.Bize böyle kalitesi belli yerli oyuncular lazım.
Hayırlı olsun. Son zamanlarda düşüşte. Bizde tekrar eski formuna döneceğine eminim.

Çok iyi transfer.

Yüreğiyle oynayan ve takıma şüphesiz katkı sağlayacak bir isim Ermal..

Hayırlı olsun...

Devamını bekliyorum, Kerem Gönlüm, Engin Atsür ve Cevheri'de alırsak oh ki oh :)

Kerem Gönlüm'ün Efes ile kontrat durumu nedir ? Bana serbest değildir gibi geliyorda

Transfere gayet iyi başladık.Takımımıza hayırlı olsun.Devamı en iyi şekilde olur İnşallah.

Kuqom,koçum aslanım hoşgeldin!
Efes'te Avrupada bir maçta 20 sayıdan geri gelirken alley - hoop yapmak isterken 3 sayı çizgisinden ilginç bir basketi vardı :p
O maçta çok da iyi oynamıştı..
2 senedir formsuz olması kalitesini değiştirmez..
Kendini göstereceğine,en önemli isimlerimizden biri olacağına inancım sonsuz..
Darısı Engin ve milli takım seviyesinde bir pivot transferine..
Bu sene bizim senemiz olacak!

Ermal Kurtoğlu yerli rotasyonumuz adına çok iyi transferdir. Hem içerden hem dışardan atabiliyor. Galatasaray'ımıza hayırlı olsun...

Hoş geldin Ermal Kurtoğlu. Umarım göstereceğin başarımla taraftarın gönlünde özel bir yere sahip olursun.

İlk olarak Onur´un bahsettiği gibi, en güzel taraflarından birisi sözleşmenin iki yıllık olması.

Yerli rotasyon ve pota altı için çok iyi transfer.Hayırlı olsun.Anlaşmanın 2 yıllık olması iyi olmuş.Yeni transferleri bekliyoruz.

Uzun zamandir basketbol hayatimla ilgili bu kadar heyecan hisetmemistim! Dogru koc, dogru takim, dogru secim yaptigima inaniyorum...yeni aslanımız Ermalin tweeti...

Hoşgeldin yeni aslan.
Son 2 sezondur çok formsuz ama aldığı süreleri yinede iyi kullandığını düşünüyorum.Ama bizde kendine gelicektir ve kalitesi düşmeyecektir.

Sanırım bir hayal gerçek oldu. Öyle yada böyle Murat Hoca'lı dönemden beri en önemli isteklerden biri yerli rotasyonuna yerli uzun takviyesiydi. Tabi yerli uzundan kasıt Ermal, Kerem, Kaya ayarında bir yerli uzun. Ve bunun gerçekleşmiş olması sevindirici. Ermal'in son sene performansı çok iç açıcı olmasa da onunla ilgili önemli veriler var elimizde. Yapabilecekleri, potansiyeli. Tam bir pivot fiziğine sahip olmamasına rağmen pota altı etkinliği yüksek olan, bir skor opsiyonu oluşturabilen bir oyuncu. Ve Kerem Abi'nin söylediği bir şey vardı; en verimli dönemini Oktay Mahmuti ile geçirdi. Sanırım bu açıdan baktığımızda daha da umut verici bir transfer.

Her ne kadar Evren'in gidişi ile karamsar ve olumsuz bir hava oluşsa da önce Oktay Hoca ardından Ermal iyiye doğru gidişin sinyalleri. Eğer Engin, Bekir ve kaliteli bir yerli uzun daha alabilirsek her şey bizim için daha da kolaylaşacak.

Çok sevindim transfere. Mahmuti' nin dedikleri bir bir gerçekleşecek. İlk hedefimiz yerli rotasyonunu güçlendirmekti. Bunun için çalışmalara başladık. Takım 1-2 sene içinde basketbol kültürü olan, şampiyonluğun en büyük adaylarından biri haline gelecek. Yürekten inanıyorum buna...

Şu son Oktay Mahmudi ve Ermal Kuço transferleri şubedeki yenilenme hareketinin iyice ayyuka çıkması ile bence en çok üzülen böyle bir takımda böyle bir hocayla çalışma imkanında mahrum kalan Evren olmuştur.

Neyse güzel haberler gelmeye devam ediyor.Ermal benim sevdiğim,beğendiğim oyunculardandı takımımız forması altında onu izlemek büyük keyif olacak.Hayırlı uğurlu olsun.

Darısı Ömer Aşık,Oğuz Savaş ve Engin için topik açmaya.

arkadaşlar çok ütopik olabilir bana gülmeyin
ama
Ersan İlyasova yı ben çok beğenirim
gelemezmi? gelmezmi?getirtemezmiyiz?nasıl olur?