Ermal Kuqo

Re: Ermal Kurtoğlu Galatasaray'da

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
arkadaşlar çok ütopik olabilir bana gülmeyin
ama
Ersan İlyasova yı ben çok beğenirim
gelemezmi? gelmezmi?getirtemezmiyiz?nasıl olur?

Ersan'i birakin Turkiye'deki takimlari, Avrupa'daki neredeyse tum takimlarin getiremeyecegini dusunuyorum. Oldukca yuksek hedefleri var NBA'de.

Bu arada hayirli olsun. Adam gibi adam aldik. Taraftarin sevgilisi olacaktir kisa surede.

Erman gercek GALATASARAYLIDIR cok sevindim. Bu arada diger bir erman :) fransada lig i lider bitirmis :)

İmpartor diye adlandırılan kısı ile mukayise etmeyenlere kısa bir not :)

Ermal transferi çok iyi oldu,Ermal yürekli adamdır,bu taraftar yürekli oyuncuları sever,Ermal doğru yere geldi,hayırlı uğurlu olsun.

Bakalım yıllar sonra şubede cidden bişeylerin değişmeye başladığını görebilecekmiyiz? Ama önce diğer transferleri görelim. Sonra da hocanın gerek takım gerekse de şube içerisinde rahatsız edilmeden çalışmasına izin verildiğine tanık olalım.

Şubede değişim olacaksa eger bu değişimin transferden önce mantalitede oldugundan emin olalım. Ondan sonra zaten özlenen tablo netleşmeye başlayacaktır.

Galatasaray ımıza hayırlı olsun anlaşmanın 2 yıllık olması şubenin belirli plan doğrultusunda yönetileceğinin göstergesi 3 sağlam yerli oyuncu daha alırsak yerli rotasyonumuzsa sıkıntı olmaz ........

Süper oyuncu kendisini Efes den cok begenirim.Savasci kaliteli bir oyuncu.Galatasaray a hos geldin Kuqo. :)

taş gibi bir adam aldık.yönetim doğru hamleler yapmaya başladı ve bu hamleler devam edecek.

artık bazı şeylerin farkına vardılar,özellikle istikrar adına önemli adımlar.bu arada arkası da gelecek yerli rotasyon adına.

Ermal tam bize göre bi oyuncu,transferde Evrenin takımda tutulamaması ne kadar kayıpsa Ermalın kazanımı o kadar doğru,Engin ve Cevher transferi olursa,seneye heyecan verici bi takım kurulmus olur.(polat,eren,murat kesınlıkle gitmeli)

sanırım Cevher transferi olmayacak sözleşmesi devam ediyor ama Ermal muhteşem oldu gerçekten bir yerli uzun daha almalıyız ..

Bu yatiri
HAKAN DEMİRCAN' Alıntı:
Ermal tam bize göre bi oyuncu,transferde Evrenin takımda tutulamaması ne kadar kayıpsa Ermalın kazanımı o kadar doğru,Engin ve Cevher transferi olursa,seneye heyecan verici bi takım kurulmus olur.(polat,eren,murat kesınlıkle gitmeli)

Evren'i tutamadik diye yönetimi ben de suclamistim ama yapilan yatirimlara bakildiginda daha cok Evren'in hatali olduguna inanmaya basladim acikcasi.

G.Saray Cafe Crown ile sözleşme imzalayan ve seneye sarı-kırmızılı forma altında seyredeceğimiz Ermal Kuqo transferiyle ilgili Salsabasket'e konuştu. Buyrun Ermal'in ağzından bu transfer ve gelecek sezon hakkındaki görüşleri:

'G.Saray gibi bir camiada olmanın mutluluğunu yaşıyorum son 2 gündür. Bu tercihi yapmamda 2 büyük nedenim vardı. Birincisi elbette Oktay Mahmuti, diğeri ise sarı kırmızılı forma altında eski Ermal'e döneceğime fazlasıyla inanıyor olmam. Son 2 sezonda hem Valencia'da, hem de Efes Pilsen'de hak ettiğim süreleri bulamadığımı düşünüyorum. Koçların tercihleri bu yönde oldu. Bu konu hakkında bir şey diyemem ama düşününce 28-29 yaşlarımı aşağı yukarı 10 dakika ortalama ile geçirdiğim için kahroluyorum resmen. Şu anda tam 30 yaşımdayım ve en verimli çağımdayım. Macera aramadan, sistemini bildiğim, güvendiğim bir koç olan Oktay Mahmuti'nin takımında yer almak istedim. Kulübün büyüklüğü ya da taraftarın gücü hakkında ekstra ekstra şeyler söylemek gereksiz. Ben bu kulüpte yeniden doğacağıma ve yeniden o eski Ermal olacağıma inanıyorum. Taraftarın takımın arkasında itici güç olarak bulunması bana esktra katkı sağlayacak, normal ortalamamın üstüne bu seyirci katkısıyla mutlaka kendiliğinden bir şeyler daha eklenecektir. Yeni sezon ve yeniden eski Ermal'i insanlara izlettirebilmek için sabırsızlanıyorum.'
Salsabasket özel haberidir.

http://www.salsabasket.net/2010/06/erma ... lgili.html

Re: Ermal Kuqo Galatasaray'da

Nachbar ve Rako?dan Ermal?e övgü

Efes Pilsen?den ayrılan ve Galatasaray Cafe Crown ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Ermal Kurtoğlu?na takım arkadaşlarından destek geldi. Twitter hesaplarından Ermal?in transferini yorumlayan Bostjan Nachbar ile Igor Rakocevic, ?Galatasaray çok iyi bir takım oyuncusu kazandı. Ermal?i özleyeceğiz? dedi.