Ermal Kuqo

Re: Ermal Kuqo Galatasaray'da

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Özleyen varsa gelir,biz ne zaman geleni çevirmişiz. :)
Rakocevic çok afaki olurda..Becirovici istiyorum artık..Sakatlıktan sonra fiyatı iyice düşmüştü bu sezonda iyi bir sezon geçirmedi..Fiyatı bizim alabileceğimiz seviyelere düştü..Becirovici Galatasaray forması altında yeniden doğarken izlemek çok güzel olabilir..Böyle bir girişim olsa keşke...:)

ender ismini sadece nejat sayman ortaya atmış,kulüp tarafından bir girişim yok.

onun gibi bir oyuncuya ihtiyaç var,farkına varsalar iyi olur diyor.
engin'i herkes istiyormuş,henüz net birşey yok.

Can Akan' Alıntı:
Rakocevic çok afaki olurda..Becirovici istiyorum artık..Sakatlıktan sonra fiyatı iyice düşmüştü bu sezonda iyi bir sezon geçirmedi..Fiyatı bizim alabileceğimiz seviyelere düştü..Becirovici Galatasaray forması altında yeniden doğarken izlemek çok güzel olabilir..Böyle bir girişim olsa keşke...:)

Espri hesabı yazmıştım canım... :)
Ancak Becirovic ismi ağzımı sulandırmadı değil hani.Olurmu bilmiyorum gerçi sen piyasasını benden daha iyi biliyorsundur,olur diyorsan bir hareket lazım.

B_a5f5eb5d644c5ca3cc29048ac0a63231.jpg

B_8390f96bc0abf9e4d91b63c5f9ddda1c.jpg

http://www.galatasaray.org/basketbol/er ... r/7113.php

B_90dbcc52fb864e097940cfa1b4f00070.jpg

Ermal Kurtoğlu Sağlık Kontrolünden Geçti

Galatasaray Cafe Crown?un kadrosuna kattığı Ermal Kurtoğlu bu sabah Medical Park?ta sağlık kontrolünden geçti.

Medical Park Bahçelievler'de sabah saat 10.00?da başlayan öğlen saat 12.00'de tamamlanan kontrollerde Ermal Kurtoğlu?nun tüm sağlık testleri yapıldı.

Sağlık kontrolünün ardından Ermal Kurtoğlu, Galatasaray TV?ye ve Galatasaray.org?a özel açıklamalarda bulundu. Ermal Kurtoğlu'nun açıklamalarının tamamını saat 17.00?de GSTV?de.

Cevat PREKAZİ, Clodion DURO, Ermal KUÇO VE BEN hepimiz arnavutuz,Ermal iyi oyuncudur,hırslıdır,ancak fanatik fenerlidir.

Zaten kendisiyle ençok dalga geçilen olay budur!!!

Madem bizim için ter akıtacak,kendisine sonsuz başarılar diliyorum.

MİSERZE ERMAL

Mithat Duran' Alıntı:
Cevat PREKAZİ, Clodion DURO, Ermal KUÇO VE BEN hepimiz arnavutuz,Ermal iyi oyuncudur,hırslıdır,ancak fanatik fenerlidir.

Zaten kendisiyle ençok dalga geçilen olay budur!!!

Madem bizim için ter akıtacak,kendisine sonsuz başarılar diliyorum.

MİSERZE ERMAL

Mithat abi hoşgeldinde bombayı bıraktın be abi nerden dedin fenerli diye şimdi 10 sayfa bunu tartışırız :)

Galatasaray?a transferinden sonra aynı sosyal paylaşım sitesinde, ??Prekazi?den sonra Galatasaray?da oynayan ikinci Arnavut ben olacağım galiba?? sözlerinin üzerine yorumlarına devam eden Ermal, ??Taraftarlarımız beni uyardılar. Çok fazla oynamamasına rağmen Klodian Duro da var, dediler. Ben tamamen unutmuştum. Prekazi, Eski Yugoslavya topraklarından. Kosova doğumlu, Arnavut. Ben küçükken babam anlatırdı, ?Bizim Galatasaray?da oynayan Arnavut bir oyuncumuz var? diye. O zamandan beri Galatasaray?ı bilirim. Tabii Türkiye?ye gelene dek, bu kadar bilgi sahibi değildim. 15 yaşındayken Fenerbahçe?ye transfer olduğumda, Galatasaray ile tanışma fırsatım oldu?? sözlerini kullandı.

Galatasaray?da yepyeni bir mücadele içerisine girecek olan Ermal, ??Fenerbahçe?deyken burada yaşayacağım duyguları hissetme şansım olmamıştı. Genç oyuncuydum, çok önemli bir rolüm de yoktu. Zaten erken ayrıldım. Benim Türkiye?deki esas yuvam Efes Pilsen?di. Orada Ermal oldum. O da Oktay Ağabey?in sayesinde. Ama şunu söyleyebilirim; Hagi, Türkiye?ye geldiğinden beri Galatasaray?a karşı hep bir sempatim oldu. Sonra Necati Ateş?le tanıştıktan sonra, Galatasaray?a olan ilgim daha da arttı. Takip ediyordum hep. Şimdi, camianın içine girdiğim için çok mutluyum?? diye konuştu.

Galatasaray.org ve Tv'ye verdiği ropörtajında bunları söylüyor takım tutma muhabbetiyle ilgili.Ve bana da samimi geldi açıkçası.Ropörtajı da okumanızı tavsiye ederim.Samimi , sıcak ve çok istekli konuşmuş Kuqo.

Twitter dan ben uyarmıştım hatta sanırım buraya da yazdım. :)

Ntvspor'da ropörtajını izledim de Galatasaray TV'ye dediği gibi gerçekten çocukca bir hali var çok mutlu ve inanılmaz heyecanlı gözüküyor :)

Eren Akın' Alıntı:
Ntvspor'da ropörtajını izledim de Galatasaray TV'ye dediği gibi gerçekten çocukca bir hali var çok mutlu ve inanılmaz heyecanlı gözüküyor :)

ben de şimdi izledim bunu yazacaktım,çok heyecanlı ve mutluydu,transferine duyduğum sevincim 2ye katlandı :)

Evet evet.Ermal eskisi gibi olacak ve bana göre önümüzdeki sezon Galatasarayın en önemli oyuncularının başında gelecek.

Birde saglık kontrolunden en cok gözume batan vede sevindigim.

Medical Park yazısı oldu .Yeter o gereksız other ısımden :)