Baştacısın, cansın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen öyle..şimdiden yeni sözleşme için bir yoklamak lazım,çok istiyorsa belli bir bonservisle Nba çıkışı koyarsın,Nba'e gitmek isteyen oyuncuyu zaten tutamazsın ama Nba'in kendisi için çok iyi bir tercih olacağını düşünmüyorumMccollum'un tek istikrarsız olduğu konu üçlükler bir de bazen çok top kaybı yapabiliyor. Bunları da düzelttiği zaman durdurulamaz bir oyuncu haline geliyor. Özellikle faul alma konusuna James Harden kadar başarılı. Mccollum'u bu performansıyla seneye elde tutmamız çok zor olacak.
kesinlikle ben de organizasyon yapabilecek bir guard ile çok daha verimli olacağını düşünüyorumSeneye takımda kalmalı uyumlu ve karakterli bir oyuncu, bu sene tek guard olması sebebiyle de sıkıntılı zamanlar yaşadık. Seneye top hakimiyeti yüksek ve oyuna yön verecek iyi bir guardla daha iyi olacaktır.
Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum,kendinden bekleneni iyi kavramaya ve oyunun olgunlaştırmaya başladı,sezon başında birkaç maç takımdan ayrı takılan bir oyuncu gibiydi,şimdi ise takımın en önemli skor parçası olarak gayet verimli bir şekilde oynuyor ve sezon başında euroleague oyuncusuna evrilmesi kendisi açısından en büyük kazanım olacaktır demiştim,kendisi bir euroleague oyuncusuna büyüyerek evriliyor bence.Mccollum'un son 5 Eurocup maçında verimlilik puanı ortalaması 23 (sezon ortalaması 21.9) Asist ve defansif katkılarında da gözle görülür bir artışın yanı sıra istatistiksel anlamda da artış var. Mccollum'u beğenmemek olabilir ama son dönemde ciddi savunmalara karşı performansının düşmesi konusunu çok anlayamadım açıkçası. Tam tersi, kendisinden ne beklenildiğini her geçen gün daha iyi kavrıyor gibi.