Euro 2024

ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLUR? (3 TERCİH YAPABİLİRSİNİZ)


  • Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Bu takımdan bir 2018 Dünya Kupası Hırvatistan hikayesi gelmeli. Sonraki turnuvalarda, bu turnuvada kadroda yer almayan Can Uzun dahi Avrupa'nın tozunu atmış halde gelebilir. Fakat böylesi açık bir final yolunun, turnuva ağacının tekerrür etmesi bana kalırsa imkansız.
 
Tribünlere alenen terbiyesiz hareketler yapan İngiliz balonuna ERTELEMELİ ceza vermişler yalandan. Kendi iğrenç futbollarından dolayı İsviçre'nin kaliteli futbolunun verdiği g... korkusu bacayı sarmış.
Benim bildiğim bu gibi haksızlıklar ve mağduriyetler Türk ırkını her zaman daha güçlü ve muzaffer çıkarır. İnşallah tüm dünyanın gözü önünde yapılan rezilliklerinin bedelini sahada ve finalden sonraki kürsüde ödetiriz!
 
2014 yazında Almanya Dünya Kupası'nı kazandığında Manuel Neuer, kutlamada Angela Merkel'e sarıldı ve kendisini öptü. 2022 sonbaharında Olaf Scholz baştaydı, siyasal seçimlerin hakim iktidar ve güç odağını belirlediği ön kabulünden yola çıkacak olursak Almanya'daki hakim sermaye grubu 180 derece değişmişti. 2022 Dünya Kupası'nın ilk maçında Almanlıktan Almanyalılığa geçiş yapan oyuncular Manuel Neuer önderliğinde LGBT pazubandı için izin alamıyor oluşlarını protesto etti. Ahlaken bakıldığında; omurgasızlık, fırıldaklık, yanar dönerlik, her devrin adamı olmak gibi tabirler kullanılabilir. Bilimsel yaklaşmaktan yanayım, iktisat teorisi üzerinden rasyonel birey tavrı diyoruz biz bu yaklaşıma.

Türkiye'de 2023 genel seçimlerini Cumhur İttifakı kazandı. Bu demek oluyor ki, Türkiye'deki baskın sermaye grubu üzerinden bozkurt işareti yapmak rasyonel birey tavrı. İktisat-sosyoloji kesişimi sadece Manuel Neuer için mi geçerli, Merih Demiral Kapitalist ekonomi Dünya'nın bir aktörü değil mi?
 
Fransa çöpü gol atamadan yarı final yaptı. Portekiz son hücumda yüzde yüz golü salaklığından atamadı. İspanya'yla aşık atabilecek tek rakip Almanlardı, onları da ağlattılar.
 
Yarı finalde gerçekten çok güzel eşleşmeler oldu.

Fransa - İspanya muhteşem maç,Fransa'nın maçları hep golsüz geçiyor ama bu sefer bol gollü olacak bence,ben finalde Fransa'yı istiyorum.

Hollanda - İngiltere eşleşmesinde tabiki Hollanda tarafındayım,De Jong keşke oynasaydı,o zaman bambaşka bir Hollanda olurdu,İngiltere karşısında işleri zor.
 

Üst