Re: Fiba EuroChallenge|Galatasaray-KK Zagreb(26.11.2008)
Bu yukarıda yazdığın gibi keşke maçta da oynanabilse !!!zaten teoride herkes oynarda sahaya çıkınca işler sizin dediğiniz gibi olmuyor.Polat,Muratve Tufan bu arkadaşlar şu an sahada yok geri kalana bakalım gençler rotasyonu bu sene için genişletemezler bu bir,ikincisi Cemal yalnızca küçük takımlara karşı etkili olur .Ne teküm efes maçında potayı göstermediler.Hüseyin yaşı ve özel sorunlar nedeniyle tam bir performans sergiliyemiyor.Zizic zaten gitmek istiyor!!! gelelim 4 numaraya şu an milo var ama onuda sahada uzun tutamıyorsunuz.Asla 5 numara oynayamaz şimdi guroviç ve erdem kaldı. Bu sene ne kadar katkı yapacakları hala soru işareti guard konusunda bir tek cücü var sen hala bu takım geniş kadro diyorsun? bu işler sizin bildiğiniz gibi değil arkadaşlar !!!
Gravesı unutmadım sona bilerek bıraktım kalitesi tartışılmamalı yalnız performansı maç maç değişiyor bir bakıyorsun 20 sayıların üstüne çıkıyor bir dahaki maç sahada varmı? yok mu? belli değil.
Şimdi gelelim marshall olayına onun içinde tek kelime hollmandan sonra hocanın ikinci kazığıdır !!!bu kulübe
Emrah Bakın' Alıntı:2-3 numarada oynayacak isimler
Murat,Tufan,Gurovic,Graves,Erdem zorunluluk durumunda 2 numarada Cüneyt,3 numara Polat
1 Numarada oynayacak isimler
Cüneyt,Marshall ve zorunluluk durumunda Murat Kaya
4-5 Numaralar
Cemal,Hüseyin,Polat,Zizic,Milojevic
Mithat arkadaşım dikkat edersen Alican'ı,Teoman'ı kısaca gençleri listeye dahi koymadım.
1 numarada sıkıntımız olduğu doğru,peki bu aşılamayacak bir durum mu?Tabiki hayır.Yabancı yada yerli bir oyun kurucu ile bu sıkıntı düzelir.Hadi Tufan'ı unutalım,uzun zaman olmayacak,zatende müzmin sakat ama Murat artık iyileşti.Rotasyona girebilecek gençler dışında 10 oyuncu var.Zizic gitse ne olur,GS bir uzun oyuncu alamıyacak kadar aciz mi?Zaten oyun kurucu ile ilgili çalışmalarda mevcut.Sene ortasında bu takıma 1 yerli birde yabancı oyun kurucu katılır ve sorunlar çözülür.Eğer elinde böyle bir kadro olup Avrupa kupasına takım yorulur diye göndermemek mantıksız,ayırca o zaman play-off da ne yapacaksın?2 gün arayla maç oynayacaksın,buna da bir şekilde alışmak gerekir.neyseki GS bu kupada gidiyor ve bence çokda başarılı olacak.
Bu yukarıda yazdığın gibi keşke maçta da oynanabilse !!!zaten teoride herkes oynarda sahaya çıkınca işler sizin dediğiniz gibi olmuyor.Polat,Muratve Tufan bu arkadaşlar şu an sahada yok geri kalana bakalım gençler rotasyonu bu sene için genişletemezler bu bir,ikincisi Cemal yalnızca küçük takımlara karşı etkili olur .Ne teküm efes maçında potayı göstermediler.Hüseyin yaşı ve özel sorunlar nedeniyle tam bir performans sergiliyemiyor.Zizic zaten gitmek istiyor!!! gelelim 4 numaraya şu an milo var ama onuda sahada uzun tutamıyorsunuz.Asla 5 numara oynayamaz şimdi guroviç ve erdem kaldı. Bu sene ne kadar katkı yapacakları hala soru işareti guard konusunda bir tek cücü var sen hala bu takım geniş kadro diyorsun? bu işler sizin bildiğiniz gibi değil arkadaşlar !!!
Gravesı unutmadım sona bilerek bıraktım kalitesi tartışılmamalı yalnız performansı maç maç değişiyor bir bakıyorsun 20 sayıların üstüne çıkıyor bir dahaki maç sahada varmı? yok mu? belli değil.
Şimdi gelelim marshall olayına onun içinde tek kelime hollmandan sonra hocanın ikinci kazığıdır !!!bu kulübe