Eurochallenge 2. Maç | Dexia 91 - 65 Galatasaray CC

Re: FIBA EuroChallenge|Dexia-Galatasaray(02.12.2008)

Ali Demirci' Alıntı:
Bakmayın siz onların 10 tane ABD'li oyuncusu olduğuna çoğu çakma ABD'li onların :) Kimisi Belçika, Fransız...

Zaten hepsini toplasanız 1,5 ABD oyuncusu bile olamaz.

Ben de aynen bunları yazacaktım. Bidigimiz gibi Belcika-Hollanda-Fransa gibi ülkelerde devrişme oyuncu çok fazla. ABD orijinli 10 oyuncu bile görünse, sadece 2 tanesi çifte vatandaş değildir ;)

10 ABD'li oyuncuları olması daha iyi.Ne kadar çok ABD'li oyuncu varsa o kadar çabuk oyundan koparlar.Biz niye onlardan korkalımki,onlar bizden korksun...

son derece gereksiz bir idman maçı ne yarar sağlayacak kazala cüneyt'te sakatlanak apışıp kalacağız.

Dexia, şu an 7 galibiyet, 2 mağlubiyetle Belçika'da lig lideri. Onlardan daha güçlüyüz ama, kendi sahalarında oynuyorlar ve hafife alınmayacak kadar iyi konumdalar. Bu maçı kazanmak grup liderliği için çok mühim.

Ilgın Karagoz' Alıntı:
maçı spormax yayınlıyor kesin olarak biliyorum altyazı ile geçtiler
Mert bey'de yayınlanacağını söylemişti.

Eyüp Abi ben resmi sitedeki maça doğru haberine baktım ancak hiç bir kanalın göstereceği yazmıyor resmi sitede.Eğer spormax gösterseydi '' Spormax ( Ekonomik paket dahil tüm paketler ) '' gibi bir ibare yazardı.Ama inşallah gösteriyordur.

Maçı yayınlıyorlar kesin haber :)

14.41 itibariyle spormax yayın akışı maç gorunmuyo ama sanırım son dakika anlaşması oldu

02 Aralık
09:00 PINAR KARŞIYAKA-ERDEMİR
10:45 MANCHESTER CITY-MANCHESTER U.
12:40 SAO PAULA-FLUMINENSE
14:35 ALMANYA LİGİ ÖZETLERİ
15:30 CHELSEA-ARSENAL
17:20 FRANSA LİGİ ÖZETLERİ
18:00 MIDDLESBROUGH-NEWCASTLE UNITED
20:00 MOLA
21:00 FENERBAHÇE ÜLKER-TÜRK TELEKOM
22:45 MANCHESTER CITY-MANCHESTER U.
00:40 SAO PAULA-FLUMINENSE
02:30 ALMANYA LİGİ ÖZETLERİ
03:20 CHELSEA-ARSENAL
05:10 FRANSA LİGİ ÖZETLER

Bence bu maç da en az uleb maçları kadar önemli,kabul ediyorum elimizdeki 3 Yugoslavya kökenli oyuncu ve Hüseyin için bu 3.kupa çok önemli olmasa da,Galatasaray basketbol takımı için çok önemli çünkü Avrupa'da kendine yer etmeye çalışan bir takımız biz.Geçen sene elde edilen final 4 ile müthiş bir isim yakaladık ve bu bana göre kısa yoldan elde edildi.Bu sene Buducnost'a elenmemiz çok anormal değil,bu maçı da kazanıp bu kupada sonuna kadar gitmeli takımımız.Eurochallenge kupasında oynanacak bir finali-eurolig'e efes ve fenerin kesin katıldığı bir ortamda-tblde oynanacak bir finale tercih ederim.

Lig Tv de alt yazı geçtiler veriyorlar maçı.

Gurovic-Milojevic ikilisi ile bir adım önde olan taraf biziz.

Graves sakatlığını atlattıysa eğer,o da fark yaratacak bir diğer oyuncumuz.

2de 2 ile devam ederiz umarım.