Re: FIBA EuroChallenge|Dexia-Galatasaray(02.12.2008)
Gözlerime inanamıyorum,ağlamak istiyorum maçımız canlı yayınlanacakmış...
Gözlerime inanamıyorum,ağlamak istiyorum maçımız canlı yayınlanacakmış...
Mithat Duran' Alıntı:Birde avrupanın bilmem kaçın sınıf bir turnuvasına katılmışız.Avrupada oynuyoruz diye bir zil takmadığımız kalmış.Sonra biz bu sene başarılıyız ,şampiyon olacağız nağmeleri.
Bu kupada oynamak Casa, Antalya B.Ş.B, Pınar Karşıyaka gibi takımlar içindir.Adı büyük ama maalesef rotasyonunda sıkıntı çeken Galatasaray için değil..Ali Bozgeyik' Alıntı:Bugün bunları tartışmak oldukça gereksiz,küçümsediğiniz kupayı Türkiyede kaç takım almış acaba...
Ali Bozgeyik' Alıntı:Bugün bunları tartışmak oldukça gereksiz,küçümsediğiniz kupayı Türkiyede kaç takım almış acaba...
Bu kupada oynamak Casa, Antalya B.Ş.B, Pınar Karşıyaka gibi takımlar içindir.Adı büyük ama maalesef rotasyonunda sıkıntı çeken Galatasaray için değil..Yunus Gökyıldız' Alıntı:[quote="Ali Bozgeyik":2r3ia38i]Bugün bunları tartışmak oldukça gereksiz,küçümsediğiniz kupayı Türkiyede kaç takım almış acaba...
Mithat Duran' Alıntı:Bu nasıl bir idare tarzı maddi imkanlar bu kadar iyiken !!bizimkilerin yaptığına bak.Takımın center'ı gitmek istiyor.Alternatif yok,guard bize hocanın kazığı takımı oynatacak guard yok 4 aydır aranıyor hala yok,ismi geçen adamlar 30 lu yaşları çoktan devirmiş.Ahı gitmiş vahı kalmış 3.sınıf oyuncular.Birde avrupanın bilmem kaçın sınıf bir turnuvasına katılmışız.Avrupada oynuyoruz diye bir zil takmadığımız kalmış.Sonra biz bu sene başarılıyız ,şampiyon olacağız nağmeleri.
Bunlar züğürt tesellisi beyler!!!!! bu sene ,daha doğrusu bu zihniyet değişmediği sürece bizden cacık olmaz!!!