Eurochallenge 2. Tur 1. Maç | Galatasaray CC 91 - 104 Virtus Bologna

Re: Eurochallenge | Galatasaray: 91 - Virtus Bologna:104

Virtus hocasının gazı bence gayet normaldi çünkü Virtus, biz ve Kyiv'in aynı puanla grubu bitirmesi hiç de az olmayan bir olasılık ve bunun için de hazır rakibi bu kadar zor ve eksik yakalamışım oyunculara da bunu aşılayayım ve maçı bırakmasınlar, bu averaj işime yarayacak diye düşünmüş olabilir ki muhtemelen öyledir.

Maça asılmak başka şey gaz başka şey Kerem yapma :)

Bu arada şu ilk yarı bizi bombalayan çocuk direk eski oyuncumuz Jacobson ı hatırlattı bana. İsmi benziyor, tipi benziyor, bileği benziyor. Çok severdim o adamı.

Koponen'i araştırmıştım. NBA'e draft olabilecek isimlerden biriymiş Avrupa'da. Resmen bombaladı çünkü Murat Kaya çok boş bıraktı. Zaten Koray Hoca da Murat'ı kenara çekip ciddi şekilde uyardı sonra Erdem'i verdi sonra da tekrar Murat girince hızı kesildi elemanın.

Adam o şekilde yapmayı denemiş ama ben hayran kaldım şahsen. Nasıl bir hırstır bu ya. Takım 17-18 fark önde, oyuncuları fırçalıyor devamlı :)

Bu arada maçtan önce de Boykins uzun süre tek çalıştı. Millet şut çalışırken o dolanıyordu oralarda. Çoğu kez de gözden kayboldu ama güzeldi ya :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Koponen'i araştırmıştım. NBA'e draft olabilecek isimlerden biriymiş Avrupa'da. Resmen bombaladı çünkü Murat Kaya çok boş bıraktı. Zaten Koray Hoca da Murat'ı kenara çekip ciddi şekilde uyardı sonra Erdem'i verdi sonra da tekrar Murat girince hızı kesildi elemanın.

Adam o şekilde yapmayı denemiş ama ben hayran kaldım şahsen. Nasıl bir hırstır bu ya. Takım 17-18 fark önde, oyuncuları fırçalıyor devamlı :)

Bu arada maçtan önce de Boykins uzun süre tek çalıştı. Millet şut çalışırken o dolanıyordu oralarda. Çoğu kez de gözden kayboldu ama güzeldi ya :)

Kerem abi Philadelphia Kopponen'i 30.sıradan draft etmiş bu sene . Spiker öyle söyledi maçta.

Hee olabilir. NBA'yi yakından takip etmediğim için bilmiyordum, sadece bu şekilde duymuştum.