Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia 47-45
H Hakan Oksuz 0 6 Ocak 2009 #103 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia adamlar ne üçlük atıyorlar yahu..mümkün değil üçlük dışında sayı atmadılar daha ne diyeyim
Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia adamlar ne üçlük atıyorlar yahu..mümkün değil üçlük dışında sayı atmadılar daha ne diyeyim
U Umut Erdem 0 6 Ocak 2009 #105 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Ben bu sene kazandıgımız son ceyrekleri iyi oynama alışkanlıgını burdada sahaya yansıtacagımızı düşünüyorum
Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Ben bu sene kazandıgımız son ceyrekleri iyi oynama alışkanlıgını burdada sahaya yansıtacagımızı düşünüyorum
U Umut Erdem 0 6 Ocak 2009 #111 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Tribünler boş ama Bizim takımı cok begendim gercekten...tribünlerin maca etkisi yok bana göre
Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Tribünler boş ama Bizim takımı cok begendim gercekten...tribünlerin maca etkisi yok bana göre
U Umut Erdem 0 6 Ocak 2009 #113 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Karşı takımda skoru takım yükleniyo biz ise graves ve hüsoya bakıyoruz macı koparamamızın temel sebebi bu
Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Karşı takımda skoru takım yükleniyo biz ise graves ve hüsoya bakıyoruz macı koparamamızın temel sebebi bu
A Alaaddin Yaka 0 6 Ocak 2009 #114 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia 56-55 adamlar sadece 3lük atıyor yaa ben böyle bir takım görmedim
Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia 56-55 adamlar sadece 3lük atıyor yaa ben böyle bir takım görmedim
U Umut Erdem 0 6 Ocak 2009 #115 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Şu an adamlar hücüm yapıyor biz izliyoruz hadi hayırlısı
B Burak Küçüktürköz 0 6 Ocak 2009 #118 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Adamlar ne 3lük attı ya birazdan yüzde düşer dedikçe düşmedi gitti atıyorlar daha
Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Adamlar ne 3lük attı ya birazdan yüzde düşer dedikçe düşmedi gitti atıyorlar daha
U Umut Erdem 0 6 Ocak 2009 #120 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Cüneyt sazı eline aldı cok iyi oyun kurmaya başladı..Bu arada sezon başından beri bu kadar az foul yaptıgımız bir mac hatırlamıorum
Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Cüneyt sazı eline aldı cok iyi oyun kurmaya başladı..Bu arada sezon başından beri bu kadar az foul yaptıgımız bir mac hatırlamıorum