Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Koparıyoruz maçı 66-60
M Mustafa Guler1 0 6 Ocak 2009 #124 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Skor yazarken kalan dakikayı da yazarsanız daha iyi olur.
O Okan Alaşalvaroğlu 0 6 Ocak 2009 #130 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia 70-67 kendi elimizle davet ettik onları maça!
S Sedat Unal 0 6 Ocak 2009 #131 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia adamlarda bir 3 lük aldı basını gidiyor yaa...
U Umut Erdem 0 6 Ocak 2009 #132 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Mac bagıra bagıra ben son topa kalacam diyor ama hadi bakalım...Gurovic böyle giderse bu sene 6.adam olmaktan başka bir yere gidemez..
Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Mac bagıra bagıra ben son topa kalacam diyor ama hadi bakalım...Gurovic böyle giderse bu sene 6.adam olmaktan başka bir yere gidemez..
B Berk Tuna Tertipli 0 6 Ocak 2009 #133 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Atkins'in yerdeki topa çok yürekten atlamasıyla kapıyı açtık,Hüso'nun üçlüğüyle de aldık. Helal olsun aslanlara.
Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Atkins'in yerdeki topa çok yürekten atlamasıyla kapıyı açtık,Hüso'nun üçlüğüyle de aldık. Helal olsun aslanlara.
M Mustafa Kaya 0 6 Ocak 2009 #135 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia J.Potter çok iyi üçlük atıyor.
O Okan Alaşalvaroğlu 0 6 Ocak 2009 #136 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia 73-67mola aldılar hüseyin 23sayı adamım benim
K KaanACAR 0 6 Ocak 2009 #137 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia son 50 sanıye 73-67 huseyın besooooooooook =D
U Umut Erdem 0 6 Ocak 2009 #139 Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Yani Koray hocanın bu kadar cabuk takıma alışmasına saskın saskın bakıyorum...Tekrar hoşgeldin Koraz Mincizoglu
Re: Eurochallenge | Galatasaray-Dexia Yani Koray hocanın bu kadar cabuk takıma alışmasına saskın saskın bakıyorum...Tekrar hoşgeldin Koraz Mincizoglu