Eurochallengeda Başarılar!

Buducnost maçı hepimizi çok üzdü. sorumlular bunun hesabını verecek elbette. ama önümüzde lig ve Türkiye kupası dışında bir de alt kupa Eurochallenge var. ulebten elendiğimiz için direk gruplara kalıcaz.

Eurochallengedaki diğer türk takımları(antalya,banvit) bu akşam elendiler. bu kupayı küçümseyenler olacak mutlaka, katılmamak mümkün değil. ama triumph , ural great, hapoel, bc kiev gibi takımlarda ulebten elendi ve bu turnuvaya dahil oldular. bu kupayı daha önce unics kazan, joventut badalona ve girona takımları kazandı mesela.

Takımımızı ne olursa olsun destekliycez!
 
bence katilmayalim. bosu bosuna yorulur oyuncular. zaten durmadan sakatlik sikintisi var. en iyisi katilmamak. Euroleague i kil payi kacir, böyle capsiz bir turnuvaya düs. :roll: olacak is degil.
 
bu arada haftada üç maç diye birşey yok. nasıl bir balondur ya
bir takım c.tesi carşamba c.tesi maç oynuyorsa haftada 3 maç gibi gözükür ama o 3 maç değil 2 maçtır. 7 gün içinde 3 maç olarak algılamak, sadece bütüne değil parçaya bakmaktır.
haftada 1 tane carşamba ve 1 tane c.tesi vardır. tıpkı diğer günler gibi.
eğer her carşamba ve c.tesi maç yaparsan haftada 2 maç yaparsın. 3 değil.
bir döngü içinde sadece ilk hafta 7 günde 3 maç olur sonraki tüm haftalar 2 maç olur. Futboldan gelen klişe yanlıştan dönelim.
 
Eurochallenge tabiki önemli bir organizasyon ama biraz kıpırdanma lazım ordada başarı için. Sonuçta mahalle ligi değil, bir Avrupa Kupası organizasyonu. Strickland gibi vasatın dibi bir guardla oralardada başarı gelmez bence arkadaşlar. Acilen bir transfer yapılmalı, Strickland'da Trabzonspor'a gönderilsin başka işe yaramaz zaten..
 
çok büyük şanssızlık.Bu kupada başarılı olurmuyuz oluruz ama bu iş kimi tatmin eder oda ayrı bir konu.Takımımızı nerede olursa olsun destekleyecekmiyiz sonuna kadar......!!
 
Utku Çapan' Alıntı:
bu arada haftada üç maç diye birşey yok. nasıl bir balondur ya
bir takım c.tesi carşamba c.tesi maç oynuyorsa haftada 3 maç gibi gözükür ama o 3 maç değil 2 maçtır. 7 gün içinde 3 maç olarak algılamak, sadece bütüne değil parçaya bakmaktır.
haftada 1 tane carşamba ve 1 tane c.tesi vardır. tıpkı diğer günler gibi.
eğer her carşamba ve c.tesi maç yaparsan haftada 2 maç yaparsın. 3 değil.
bir döngü içinde sadece ilk hafta 7 günde 3 maç olur sonraki tüm haftalar 2 maç olur. Futboldan gelen klişe yanlıştan dönelim.


Peki öğretmenim özür dilerim vurmayın ...Kötü bir balondur her işim bitti balon haber vermek kaldı.
Peki bir soru sormak istiyorum Cumartesi-Salı-Cuma günü maç yaparsak haftada kaç maç yapmış oluruz?
Yanlıştan döndürme yolunuza gerçekten bayıldım Utku Abi teşekkür ederim.
 
Ben geçen sene ki takımı arayacağımızı biliyordum (hırs, istek ve mücadele) biraz ümitlenir gibi olmuştum ama kısa sürdü, 1 musibet 1000 nasihattan iyidir olayı şu günden itibaren kötü bir maç, mücadele etmeyen bir takım görmek istemiyorum.
 
ya arkadaşlar bu forumda kimse mi basketbolu bilmiyo yoksa ms arkasında mafya fln mı var :d nedir bu ya tamam denedik olmadı dönelim artık hatadan yoksa hata deil mi nedir beklenen istenen ms den anlayamıyorum bi takım için guard olmazsa olmazdır bu forumda varsa yönetimden tanıdıkları artık son çare siz söyleyin baştakilere :D
 
Hepimiz basketbolu biliriz,biliyoruz ama sadece onla olmuyor biz yazdık biliyoruz diye istediklerimiz yapmıyorlar hala M.S takımda.

Bana kalırsa eşşek gibi oynasınlar zaten bu oyunla ligtede başarı çok kasar bizi bari aldıkları para kadar maç yapsınlar.
 
Burakcım, balon haber yapıyorsun anlamında söylemedim, sadece yanlış bir değerlendirmedir diye anlatmaya calıştım, futbolda hafta içi maç yapan takımların durumu ajite edilerek haftada 3 maç diye bir balon çıkarttılar bizde o yanlışa düşüyoruz anlamında söyledim. keza sen yazdıktan sonra Hakan Öksüz "haftada 3 maç mı?" moduna girip olumsuz düşünceye kapıldı. Kızgın veya öğretmen modu olarak söylemedim, sadece birşey anlatmaya çalıştım.

soruna yine örnekle cevap vereyim;

hafta 1 çarşamba - cumartesi (maç günleri : ayın 1i ve ayın 4ü)
hafta 2 salı - cuma (maç günleri : ayın 7si ayın 10u )
hafta 3 çarşamba - pazar (maç günleri : ayın 15i ve ayın 18i)

gördüğün gibi Burakcım senin sorduğun cumartesi salı cuma 3lüsünün dizilişi örnekte böyledir. yani haftada 2 maç yapıldığı halde lokal bakarsan 6 günde 3 maç gibi durur. ama o zamanda bir sonraki haftada 1 maç var gibi gözükür, doğrusu her hafta 2 maç olduğudur.

umarım kastettiğim bu sefer daha iyi anlaşılmıştır,
Burakcım bide bana trip yapma üzme beni : ) yanlış yorumlamışsın, kimseyi kırmadan anlatmak istemiştim ve sözüm sana değil futboldan üretilmiş balona idi.
 
Anladım abi özür dilerim çıkışım için bir anda sizden böyle sözler duyunca malum vize döneminin de etkisi bulunmakta :)

Kusura bakmayın malum siteden bu sıralar aktraksiyon eksik olmuyor:)

Takımımız haftada iki maçı kaldıracak güçte ne yazık ki değil diyeyim konuyu bağlamış olalım tekrar özür dilerim :)
 
Cumartesi günü gruplar için kuralar çekilecek. 32 takım 4lerli gruplara ayrılacak. Maçlar 25 kasımda başlıyor. Gruplarda ilk iki sırayı alanlar bi sonraki turda 4 gruba ayrılacaklar. (top16 mantığı) bu gruplarda ilk iki sıradakiler çeyrek finale kalacak. çeyrek final, 3 maç üzerinden oynanacak, 2 galibiyet alan takımlar final-4'a kalıcak. Final four tahmin ettiğim kadarıyla dört takımdn birinin şehrinde oynanacak.(önceki senelerde öyle olmuş)

Gruplarda olmasa da ileriki turlarda sağlam rakiplerimiz olabilir: bc kiev,tunçerili triump lybersty, oostende, elediğimiz siluali, hapoel, kunterin choletisi, cajasol, ventspils , didinin skylinersı, kk zagrep, ael, ural great ve virtus bologna benim aklıma gelen takımlar. Herşey yolunda giderse (sakatlık, guard transferi..) rahatlıkla lybersty, kiev le beraber final four oynarız.

Bu kupayı kazanmak "basketbol takımı" olmamız yolunda dev bir adım olur. Daha önce kazanan girona ulebte final oynadı mesela. Daha önce euroleague şampiyonluğu olan badalona gurur meselesi yapmadan gitti aldı kupayı ulebi kazanmadan 2 sene önce. Boyle bir kupayı müzemize koymanın ilerisi için önemli bir deneyim ve kazanç olacağı kanısındayım.
 
Şuan için bu kupa bizim için lüks arkadaşlar yeterli rotasyon yok,yaş ortalamamız yüksek,bu takım 3 kulvarda koşamaz daha önce yazdığım gibi hedef seçmeliyiz.O hedefe konsantire olmalıyız.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Abi öyle deme ULEB'i dahi küçümseyen taraftarlarımız var. :)
Sanırım beni kastediyorsunuz.Avrupa basketbolu Euroleague'de oynanır.ULEB buna katılamayanların canı sıkılmasın diye yapılan bir organizasyondan başka bir şey değil.Düşünün kupa 1.sini ancak bu kupaya kabul ediyorlar.Yani ULEB 1.si Euroleage takımı olmak için mücadele ediyor.
Şu katılacağımız kupa mı;bi zamanlar Türkiye ligi için annenizin ligi diye dalga geçerdik diğer takımlarla.Bu ise ancak öyle bir şey olur.Hatta daha da kötüsü.
 

Üst