Eurocup 1. Maç | GasTerra Flames 65 - 66 Galatasaray CC

Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI)

Umarım yanılırım ama buradan da maçın geleceğini zannetmiyorum. İstediğimiz kadar sert savunma yapalım ama şu ribauntları alamadıktan sonra yaptığımız savunmanın hiç bir anlamı kalmıyor. Zaten iyi hücum da edemiyoruz. Hücum ritmimiz bir bozuldumu 5 dk sayı atamıyoruz. Bu şartlar altında maçı kazanmak çok zor.

Umarım kazanırız.

Not: Şu küçük takımlara bazen imreniyorum. Büyük takımları kendi seviyelerine çekmeyi iyi beceriyorlar.
 
Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI)

Maç kazanma alışkanlığı çok önemli.

Efes maçını bu yüzden kaybettik bana göre. Kağıt üstünde telafisi olan bir maç ama kazanalım, bu alışkanlığı kazanalım.
 
Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI)

Oyuncunun attigi sayi degil, diger istatistikleri yaptigi mücadeleyi gösterir. Salonda en mücadeleci oyuncularimizdan biri Evren Büker bu cok acik ve net. 3 sayi atmis evet az atmis ama 4 ribaund ve 3 top calmasi var, demekki herkesten daha fazla mücadele ediyor. Hatta 1 de blok yapmis :)
 
Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI)

Ben olsam futbol takımından 2 oyuncu yollarım onların aldığı parayıda erkek-bayan baskete veririm en azından baskette şampiyonluğa oynarız geç olmadan !!!
 
Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI)

Canlıdan maç başladığından beri takip ediyorum. Her seferinde sayı farkını kapatırız şimdi diye diye maçın sonuna geldik. Yetişmemiz lazım yok şaka maka kaybedeceğiz.
 
Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI)

Sadece ribaund sorunumu var yahu, iki tane guardimiz var, ikisinden toplam 3 sayi aldik. Tutku oynatan, sayi ureten bir guard degil. Ara sira uretiyor, o ayri. Rochestie vasat bir guard. Bu maclik icin demiyorum. Bu formanin agirligini kaldiracak oyuncu degil. Diger sorun ribaund alamamamiz. Atletik bir oyuncu ihtiyaci var. Piyasada oyuncu tukenmis degil, isimizi gorecek guard ve uzun var. Eger bir hamle yapilmaz ise bu takim ile cuvalariz.
 
Re: Gasterra-GALATASARAY (CANLI)

savunma yetmiyor.en kritik yerde hücum ribandu veriyoruz.artık uzun transferi yapalım yoksa çok şey kaybedecez. :(
 

Üst