• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EuroCup | 10. Hafta | Nizhny Novgorod 81-75 Galatasaray

75-71 aek ... Liderlige sevinelim mi ? Shlibb ve yeni guard transferi ile birlikte yeni umutlara yelken açma vakti.

Gercekten Ergin Ataman sansi diye bisey var galiba, diger taraftan bjk den cok daha kotu takim olan paok geldi, enteresan.

Aek şansı kalmamasına rağmen yendi süper :D

Grup lideriyiz.Grup nasıl oluştu şimdi ?

Evet Aek'nın üstün yardımları sonucu lider çıkıyoruz.Oyun kurucu transferi olmadan hedeflerimize ulaşmanın pek mümkün olmadığını bu akşam bir kez daha gördük.

Aek küçük çaplı bir mucize yarattı ve 1nci olduk.
Bugünden çıkarmamız gerekn çok ders var malesef.

Haha. Aeklilere helal olsun.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar saçma bir grup olamaz ya

Bu arada BJK yerine PAOK çok tatlı oldu bence yeni grup için. Rytas maçına göz ucuyla bakıyordum. PAOK bi ara kaybetmek için çok uğraştı ama Rytas'ın sadece adı Rytas olarak kalmış. BJK çıksa neticede lokal bir derbi olduğu için deplasmanda zorlanabilirdik bana göre. Böyle daha güzel oldu.

Beyler Paok değil Olaj geliyor bizim gruba...

Benim anlamadığım 1.olunca ne oluyor? Avantajı nedir.Yani sırf bir prestij için bu kadar kafa takılmaz herhalde

Benim anlamadığım 1.olunca ne oluyor? Avantajı nedir.Yani sırf bir prestij için bu kadar kafa takılmaz herhalde
En önemli artısı ağacın diğer tarafında kalıp Valencia'dan finale kadar kaçmak oldu.
Edit : Cem abi hakikaten Olaj geliyormuş . Aydınlatman için çok saol :)

Yalnız Aek oyuncularının karakteri hakikaten takdire şayan. Relax oynayıp kasmayabilirlerdi hele de fark iyice açılmışken

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En önemli artısı ağacın diğer tarafında kalıp Valencia'dan finale kadar kaçmak oldu.
Hmm bende diyorum nedir bu birincilik.Maçı da ara ara izledim yorumcu hiç bahsetmedi prestij gibi birşey duydum sadece.İyi olmuş o zaman

Cem Abi saygılar. Ofsayta düşmemizin önüne geçtin. :)

Geri