Cem Abi saygılar. Ofsayta düşmemizin önüne geçtin.
Sevgiler Onur'cum
En önemli artısı ağacın diğer tarafında kalıp Valencia'dan finale kadar kaçmak oldu.
Edit : Cem abi hakikaten Olaj geliyormuş . Aydınlatman için çok saol
Sende saol Deniz
Cem Abi saygılar. Ofsayta düşmemizin önüne geçtin.
En önemli artısı ağacın diğer tarafında kalıp Valencia'dan finale kadar kaçmak oldu.
Edit : Cem abi hakikaten Olaj geliyormuş . Aydınlatman için çok saol
Beyler Paok değil Olaj geliyor bizim gruba...
Kime dedi ben dikkat etmedim daha önce kufurler ini partizan maçında falan ağzını okumustumda bugün farketmedim
Nizny can çekişiyordu, biz ise ilk ikiyi garantilemiştik. Nizny güç kaybetse de geçen sene Euroleague'de iyi işler yapan önemli bir takım. Son periyod hariç maçtan kopmadık. Bence sonuç normal. Bu grup eurocup'ın ölüm grubuydu, bizde öyle yada böyle lider çıkmayı başardık. Şu gruptan herhangi bir takım şampiyon olsa (diğer Rus takımının da maddi sıkıntılar yaşamasaydı fena bir kadrosu yoktu), elbet kimse favori kazandı demez ancak plase kazandı derdi. Ben bu malubiyeti normal bulmakla beraber eğer Eurcup'ı ve ligi istiyorsak acil bir oyun kurucu transferinin yapılması gerektiğini düşünüyorum...
Bence geçen seneki nizhny ile bu senekinin hiç alakası yok.rochestie, kinsey, trey thompkins ve parakoushi, yani ilk 5 in 4 ü bu sene yok. mekel yok.