EuroCup | 10. Hafta | Nizhny Novgorod 81-75 Galatasaray

Bu arada eğer yanlış hesap etmediysem, hatam varsa affola, olası bir Maccabi rekabetinden de finale kadar uzaklaşmışız. Bu da güzel. Gerçi hala şansları devam ediyor.

Cok sukur bugunde 10+ - 0 'lik serimizi yedik, rahatca uyuyabiliriz. Yahu madem bu sekilde mac kaybedecegiz, ne diye bu adamlar geberene kadar sahada kaliyor.Birakalim Dogukan, Ege falan kaybetsin maci en azindan.

Ergin hocaya bu aksam iyiden iyiye ayar olmaya basladim, yahu kardesim adam bi pozisyonda ribaundu cekemedi, iyi savunma yapamadi diye ne diye oyuncuna bilmem ne cocugu diyorsun.

Takımın son maçlardaki olmadık anlarda saçmalaması,Ergin hocanın tavırlarının ve hareketlerinin anormale dönüşmesi ve asabi hareketleri beni şüphelendirmeye başladı,acaba MAAZALLAH ödeme krizi denen sorun yinemi başladı ? eğer öyleyse şimdiden geçmiş olsun ama İNŞAALLAH yoktur ve bu kadar

masraf vede emekler boşa gitmez.

Dün güzel götürdüğümüz maçı son 5 dakikadaki saçma hatalardan dolayı kaybettik. Çok önemli olmadı bu mağlubişyet bizim için ama yine Ergin hocanın son periyottaki tavırları ve ısrarla mola almaması beni üzdü.

Konu şimdi Ergin Hoca'nın dudak okunarak ve kime sövdüğü de kesin bilinerek!!! agresif tavırları mı oldu arkadaş. Tam bir Fenerbahçe medyası yorumları var aralarda gercekten inanamıyorum. Hocayı mola almaması, taktik hataları, İzzet hamlesi , sezon başından beri dar rotasyon inadı vs. konularında eleştirenlere katılıyorum ben de. Lakin dudağını okudum küfür etti falan nedir arkadaş. Daha geçen gün salonun yarısı maçla alakası olmayan BJK'ye küfür ederken nerdeydin? İlaveten Obradovic, Terim, Jose, Kloop örnekleri gözümüzün önünde yıllarca maçın heyecanı veye başka sebeplerle defalarca sövmüşken bizim koçun sektirmesi mi garip geldi? Bunlar olağan ve olan şeyler arkadaşlar. Obradoviç Bjelica'yı tüm dünyanın gözü önünde tuttu kolundan ite kaka salondan attı arkasından da dakikalarca sövdü, biz Ergin hoca'nın dudağını okuyup, kime konuştuğuna karar verip kızıyoruz. Eleştiri muhakkak yapılır sözüm yok ama 6 milyonluk bütçeyle oluşturulan kadronun da hatasız ve mükemmel olacağını düşünmek mantıksız zaten. Guard transferi olursa seviye atlarız, olmazsa -ki bu daha muhtemel- hep böyle sıkıntılar yaşarız gibi geliyor bana. Gruptan lider çıktık, hedefimiz buydu zaten. Umarım gelecek maçlar bizi daha mutlu eder.

Nizny can çekişiyordu, biz ise ilk ikiyi garantilemiştik. Nizny güç kaybetse de geçen sene Euroleague'de iyi işler yapan önemli bir takım. Son periyod hariç maçtan kopmadık. Bence sonuç normal. Bu grup eurocup'ın ölüm grubuydu, bizde öyle yada böyle lider çıkmayı başardık. Şu gruptan herhangi bir takım şampiyon olsa (diğer Rus takımının da maddi sıkıntılar yaşamasaydı fena bir kadrosu yoktu), elbet kimse favori kazandı demez ancak plase kazandı derdi. Ben bu malubiyeti normal bulmakla beraber eğer Eurcup'ı ve ligi istiyorsak acil bir oyun kurucu transferinin yapılması gerektiğini düşünüyorum...

Valla Ivkovic Sirbistan milli takimindayken direk oyuncularin yuzune kufrediyodu. Burda Ergin hocanin tepkisi de o an itibariyle bir "Turk refleksi". Yani sicagi sicagina birine sinirlenip kendini tutamamistir. Buyutmeye gerek yok yani.

Nizny can çekişiyordu, biz ise ilk ikiyi garantilemiştik. Nizny güç kaybetse de geçen sene Euroleague'de iyi işler yapan önemli bir takım. Son periyod hariç maçtan kopmadık. Bence sonuç normal. Bu grup eurocup'ın ölüm grubuydu, bizde öyle yada böyle lider çıkmayı başardık. Şu gruptan herhangi bir takım şampiyon olsa (diğer Rus takımının da maddi sıkıntılar yaşamasaydı fena bir kadrosu yoktu), elbet kimse favori kazandı demez ancak plase kazandı derdi. Ben bu malubiyeti normal bulmakla beraber eğer Eurcup'ı ve ligi istiyorsak acil bir oyun kurucu transferinin yapılması gerektiğini düşünüyorum...

Bence geçen seneki nizhny ile bu senekinin hiç alakası yok.rochestie, kinsey, trey thompkins ve parakoushi, yani ilk 5 in 4 ü bu sene yok. mekel yok.

Bence geçen seneki nizhny ile bu senekinin hiç alakası yok.rochestie, kinsey, trey thompkins ve parakoushi, yani ilk 5 in 4 ü bu sene yok. mekel yok.

Bizde de Arroyo, Erceg, Young, Furkan, Ender vb... Bu hesapta bizim durum daha vahim, 12 oyuncunun 10'u yok... Bu arada Nizhny'nin güç kaybettiğine kesinlikle katılıyorum, ancak boş bir takımda değil. Özellikle Khvostov diye bir oyun kurucuları var, bence şu an Eurocup'ın en iyi oyun kurucusu. Nizny diğer Rus takımlarının aksine sistem takımı, oyun kurucuyu iyi seçip sıradan ama potansiyelli oyuncuları sistem içerisinde yukarı çekiyorlar. Kaybettiği oyuncular elbet iyi oyuncular ama hiçbiri yıldız değildi. ..Bizim ligde Banvit ayarında bir takım sonuçta...