Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) kaç dk var?
A Ali Erdem Güntepe 0 26 Ocak 2010 #262 Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) Çıldırıcam yaa çıldırıcam bu kadar ACEMİLİK olamaz ya.
Canberk İşcan 0 26 Ocak 2010 #263 Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) Eurocup`ın sitesinde 39.dakika olarak gözüküyor
S Samet Semiz 0 26 Ocak 2010 #264 Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) Elimizin tersiyle ittik tüm fırsatları. Fatih oynasa 70 sayıyı geçemezlerdi bu kadar iyi oynarken sadece 5 dk süre almasını bi türlü anlayamadım. 77-84
Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) Elimizin tersiyle ittik tüm fırsatları. Fatih oynasa 70 sayıyı geçemezlerdi bu kadar iyi oynarken sadece 5 dk süre almasını bi türlü anlayamadım. 77-84
Canberk İşcan 0 26 Ocak 2010 #265 Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) Maç nasıl ellerimizle verilir bugün çok iyi izledik...
Aykut Ogut 0 26 Ocak 2010 #266 Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) bu kadar top kaybı yaparsak bu sonuç normal sonuçta denk güçler var sahada ama bizimde eksiklerimiz ortada
Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) bu kadar top kaybı yaparsak bu sonuç normal sonuçta denk güçler var sahada ama bizimde eksiklerimiz ortada
Canberk İşcan 0 26 Ocak 2010 #267 Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) Grubun ilk maçı olmasına rağmen bence gruptan çıkma şansı zora girdi.Zaten gruplar çekildiğinde zora girmişti bile.
Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) Grubun ilk maçı olmasına rağmen bence gruptan çıkma şansı zora girdi.Zaten gruplar çekildiğinde zora girmişti bile.
Emre Aydın 0 26 Ocak 2010 #268 Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) Üzülüyorum şöyle mağlubiyetlere yazık ..
E Emre Karakaplan 0 26 Ocak 2010 #271 Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) offf yenildik diyebiliriz 79-84 gerideyiz
A Ali Erdem Güntepe 0 26 Ocak 2010 #277 Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) Haketmiştik kazanmayı. Olsun yinede helal olsun.
S Selim Sercan Eren 0 26 Ocak 2010 #279 Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) bitti 79-85 yenildik ellerimizle gelen fırsatı teptik çok zora girdi gruptan çıkmak
Re: GALATASARAY - Unics Kazan (Canlı) bitti 79-85 yenildik ellerimizle gelen fırsatı teptik çok zora girdi gruptan çıkmak