Eurocup 2. Tur 2. Maç | Galatasaray CC 57 - 68 Asefa Estudiantes

Re: Eurocup | GALATASARAY 57-68 Estudiantes

Ya transfer o kadar kolay bir işmiş gibi transfer transfer demeyin gözünüzü seveyim.Yapılan bir Jerry Johnson hamlesinin sistemi, düzeni nasıl bozduğunu gördük.Sezon ortası transfer kolay iş değil.Ayrıca yabancı mı istiyorsunuz?7.yi mi?E hani etrafta alınacak Türk?Fırsat var da bizimkiler izliyor sanki.

Hüseyin Bey,

Mesajlarınızın silinme nedenini (kendi sildiklerim) size yazacaktım ama buraya yazıp genel bir uyarı yapmayı uygun gördüm. İnşallah bu yazıdan sonra kullandığınız ifadelere özen gösterirsiniz.

Shumpert düşüşte, çok kötü oynuyor, felaket durumda gibi ifadeler birer eleştiri olabilir ama Beşiktaş'ın, Efes'in eskisi, artığı gibi ifadelere izin vermeyeceğim. Bunlar eleştiri değil abartıdır, abartarak takıma gerektiğinden fazla vurmaktır. Bu tür ifadeleri futbol takımı için kullanabilirsiniz belki ama mücadele ederek bir şeyler yapmak isteyen Erkek takımımıza karşı kullanamazsınız. Lütfen dikkat edin. Sizin şahsınızda herkese söylüyorum.

Şunu da belirteyim ki şu takımda eleştirilecek noktalar bir hayli fazla. Bunları biz de dile getiriyoruz. Takımı asla pohpohlamıyoruz. Sadece düzgün ifadeleer seçmektir önemli olan.

Ben hala Jerry transferinin düzeni bozduğunu düşünmüyorum hatta tam aksine böyle bir oyuncuya ihtiyac vardı.

Sadece tam düşüşte olduğumuz sıralar transfer edildiği için sistemi bozuyormuş gibi göründü. Sene boyunca Taylor gitsin Darius gelsin diyorduk, şimdide o tarz bir oyuncu geldi burun kıvırıyoruz.

Bence Jerry düzeni bozdu.Hem de ciddi anlamda bozdu.Çok gereksiz zorluyor oyunu.Diğer oyuncuların verimini düşürüyor.Ayrıca savunmayı da düşürüyor bana kalırsa.

Eren Akın' Alıntı:
Bence Jerry düzeni bozdu.Hem de ciddi anlamda bozdu.Çok gereksiz zorluyor oyunu.Diğer oyuncuların verimini düşürüyor.Ayrıca savunmayı da düşürüyor bana kalırsa.
Profilindeki ve imzandaki adam buna izin verir mi Eren sence?

Eren Akın' Alıntı:
Savunma belki zaman içinde göstereceği gayretle halledilebilir fakat hücumda yaptığı gereksiz zorlamalar çok normal. Son bir kaç maçtır hücumda ne oynuyoruz ki adam zorlamasın. Olmuyorsada kaybedicez yapacak birey yok kardeşim :) .

Eren aslında işin doğası bu, iyi savunma yapıp topu cemberden gecirirsen kazanırsın, yoksa kaybedersin.

Şu an Oktay hocanın eli kolu bağlı o konuda bana kalırsa.Umarım yanılırım ama göründüğü kadarıyla eksilerle geldi Jerry.

Sezona müthiş başladıktan sonra hep böyle gitmeyeceği zaten belliydi, takımda olan bazı eksiklikler sakatlıklar ve oyuncuların performansındaki düşüş bizi bu noktaya getirdi. Bu nokta dediğimizde öyle yerin dibinde falan değiliz normal üçlük yüzdemiz ve normal serbest atış yüzdemizi tuttursak rahat alabileceğimiz bir maçtı. Önemli olan bu düşüşten taraftarında desteğiyle iyi bir ivme yakalayarak tekrar eski formumuza kavuşabilmek. Burada en büyük iş taraftara düşüyor. Takım için Cumartesi günkü maç çok önemli ve benim bugünkü maçtaki taraftar sayısını görünce bayağı bir canım sıkıldı. İnşallah hafta sonu salonda 7-8bin kişi olur ve takıma sizin arkanızdayız mesajı verir. Bu mesajla beraber Karşıyaka maçının tekrar çıkış maçımız olacağına inanıyorum. Oyuncularımıza ve koça sonsuz güveniyorum. Onlar bizim bu sene yüz akımız. Ah Türkiye kupası başlasada şöyle maçlara gidip boğazım patlayana kadar bağırsam.

Bir de bugün nerdeyse 40 dakika oynadı.Bakalım, Tutku-Jerry rotasyonu daha farklı olur.All-Star arasından sonra ne verecek, aslolan o.

Eren Akın' Alıntı:
Şu an Oktay hocanın eli kolu bağlı o konuda bana kalırsa.Umarım yanılırım ama göründüğü kadarıyla eksilerle geldi Jerry.
Jerry'nin yaptıkları tercih yanlışları. İstediği zaman içeri nasıl girdiğini nasıl top çevirdiğini gördük. Yeteneği yok, beceremez diye bir durum yok ortada. oktay Hoca onu istediği gibi hazırlayacaktır.

İşleri zora sokmayı severiz ama zor durumdanda çıkmasını çok iyi biliriz..
Bu takıma güvenim sonsuz ki ortada kaybedilmiş bir durum yok.
Estudiantes harici kalan maçlarımızı rahat kazanırız Estudianteside yenersek averaja vs. bakmadan çıkarız..
Kaldı ki yenilsek bile 7 sayı üzeri Caserta galibiyeti ile turlarız..

İşimiz iyice zorlaştı yinede kızamam bu takıma...
Yalnız hocam bir şekilde şu uzun meselesini çözelim...Açıkca görünüyor işte...

Bugün takım rezalet denebilecek kadar kötüydü. İzlediğim her maçta mücadeleyi elden bırakmayan bu savaşçı takımı birkaç malubiyette yerin dibine vurmak ne kadar yanlışsa, Pollyannacılık yapmak da o kadar yanlış. Hele ki işler göz göre göre kötü giderken Oktay Hoca için bir bildiği vardır, o yapıyorsa doğrudur gibi sözlerle dogmacılık yapmak daha da yanlıştır, obejktif bakabilmek gerekir. Tabiiki düzelecektir ama kötüye kötü demek yanlış birşey değildir. Kötüye kötü diyenlere yüklenmek ise bir forum açısından en büyük yanlıştır.
Maç için birşeyler söylemek gerekirde Tutku ve formda bir Shipp'in bu takımın olmazsa olmazı olduğu görülüyor.

Bu grupta içeride dışarıda yenemeyeceğimiz takım yok.Şu anda düşüş içindeyiz,bugün de çok şanssızdık.4 te 4 yapmamamız için bir sebep yok.Hele ki sakatlıklar düzelirse Aslanların 4 galibiyetle gruptan çıkacaklarından eminim.

Yenildiğimiz zaman erkek takımı başlığına girmek istemiyorum.

Bu takımın,hocanın,oyuncuların yüzünden değil asla ki onlarla gurur duyuyorum. Her zaman da destek olacağım.

Tek nedeni; acımasız eleştirilerin üreticisi olup sporu robotların yaptığını sanan zihniyetlerdir.

Utanıyorum şahsım adına...

Tutku Dinçer' Alıntı:
Bugün takım rezalet denebilecek kadar kötüydü. İzlediğim her maçta mücadeleyi elden bırakmayan bu savaşçı takımı birkaç malubiyette yerin dibine vurmak ne kadar yanlışsa, Pollyannacılık yapmak da o kadar yanlış. Hele ki işler göz göre göre kötü giderken Oktay Hoca için bir bildiği vardır, o yapıyorsa doğrudur gibi sözlerle dogmacılık yapmak daha da yanlıştır, obejktif bakabilmek gerekir. Tabiiki düzelecektir ama kötüye kötü demek yanlış birşey değildir. Kötüye kötü diyenlere yüklenmek ise bir forum açısından en büyük yanlıştır.
Maç için birşeyler söylemek gerekirde Tutku ve formda bir Shipp'in bu takımın olmazsa olmazı olduğu görülüyor.
Kendinizce haklı olabilirsiniz ama ben bu takımla hergün idmanlara çıkmıyorsam, oyuncularla birebir konuşmuyorsam, onları maçlara hazırlamıyorsam bu işi yapan kişi bir karar verdiğindede mutlaka bir bildiği vardır demem lazım. Zaten zaman zaman dile getiriyoruz burda Oktay hocanın hatalarını ama her zaman her zaman da hata yapmaz ki bu insan. Yine söylüyorum; eğer bir karar veriyorsa mutlaka bir bildiği vardır ;) .

Tutku Bey'in söylediği özellikle guard seçimlerine karşı söylenen sözler açısından, daha doğrusu transferler için çok önemli. Oktay Mahmuti'nin vardır bir bildiği demek pek doğru bir ifade olmaz. Oktay Mahmuti'nin çalıştığı guardlar arasında doğru seçim oranı %20 falandır. Sistemi 10 numara, savunma anlayışı 10 numara ama yaptığı transferleri göklere çıkarmak yanlış bana kalırsa.

Kerem abi'nin dediklerine kesinlikle katılıyorum.Ben Oktay hocanın en büyük hayranlarındanımdır tahminen, ancak şu guard transferi konusunda sıkıntıları olduğu gerçek.