Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Her alan zorlasın ne güzel. Utandım yemin ediyorum.
A Ali Erdem Güntepe 0 2 Şub 2010 #121 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Her alan zorlasın ne güzel. Utandım yemin ediyorum.
Canberk İşcan 0 2 Şub 2010 #124 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) 63-49 Biz atıyoruz (bazen)adamlar atıyor.Ne anladım bu işten.!
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) 63-49 Biz atıyoruz (bazen)adamlar atıyor.Ne anladım bu işten.!
A Ali Erdem Güntepe 0 2 Şub 2010 #125 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Şaka gibi maç izliyoruz. Bu kadar acemilik olmaz.
S Serkan Çalışkan 0 2 Şub 2010 #126 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) oyuna girebilsek çok rahat yakalarız skoru.
Behiç Efe Tekin 0 2 Şub 2010 #128 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Rakip zorladığı için değil sırf sakin kalamadığımız için top kaybı yapıyoruz. Yerlilerden yine hiç verim alamadık. Evren hiç sayı atmasa da oyunda olmalı diye düşünüyorum.
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Rakip zorladığı için değil sırf sakin kalamadığımız için top kaybı yapıyoruz. Yerlilerden yine hiç verim alamadık. Evren hiç sayı atmasa da oyunda olmalı diye düşünüyorum.
Kamil Sarper Özsefer 0 2 Şub 2010 #129 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) yapı olarak küfür etmeyen biriyim pc başında çeşitli küfürler yazdım valla helal olsun bunu bana yaptıranlara :shock:
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) yapı olarak küfür etmeyen biriyim pc başında çeşitli küfürler yazdım valla helal olsun bunu bana yaptıranlara :shock:
Mustafa Yanar 0 2 Şub 2010 #130 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) İnceden geliyoruz.En azından ben öyle hissediyorum inşallah yanılmam.
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) İnceden geliyoruz.En azından ben öyle hissediyorum inşallah yanılmam.
O Okan Alaşalvaroğlu 0 2 Şub 2010 #131 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) 8eindi Saldrn durmadan
A Ali Erdem Güntepe 0 2 Şub 2010 #132 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) 65-57 RANCİKKK Haydi iyi savunma....
Kamil Sarper Özsefer 0 2 Şub 2010 #134 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) 3.periyot sonuna kadar 5 in altına inerse olur
Gazanfer Tosun 0 2 Şub 2010 #135 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Cem Hoca Evren ve Fatih'i biraz daha fazla kullanmalı diye düşünüyorum.
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Cem Hoca Evren ve Fatih'i biraz daha fazla kullanmalı diye düşünüyorum.
S Serkan Çalışkan 0 2 Şub 2010 #137 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) fark 11 biraz iyi oynasak yakalıcaz... Ama takım bana umut vermiyor şu ana kadar.
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) fark 11 biraz iyi oynasak yakalıcaz... Ama takım bana umut vermiyor şu ana kadar.