Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) 4 e 1 hücum ediyorsun ve kendi potanda sayı yiyorsun :)
Mustafa Yanar 0 2 Şub 2010 #81 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) 4 e 1 hücum ediyorsun ve kendi potanda sayı yiyorsun
Canberk İşcan 0 2 Şub 2010 #82 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) 44-36 Washington oyunda. Mola aldılar
B Burak Şaş 0 2 Şub 2010 #83 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) hocanın fatih'e garezi var sanırım. hucümu her turlu yapamıyoruz fatih gelse en azından savunma yapardık!
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) hocanın fatih'e garezi var sanırım. hucümu her turlu yapamıyoruz fatih gelse en azından savunma yapardık!
S Sayit Aslan 0 2 Şub 2010 #85 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Birazcık savunma bize şu maçı getirir.Savunma=fatih solak.Al artık oyuna.
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Birazcık savunma bize şu maçı getirir.Savunma=fatih solak.Al artık oyuna.
Tugay Aktepe 0 2 Şub 2010 #90 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Bu takıma 168,5 üstü değil NBA usulü 200 üstü açsalar maç yine üst olur. Golden State'den farkımız yok.
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Bu takıma 168,5 üstü değil NBA usulü 200 üstü açsalar maç yine üst olur. Golden State'den farkımız yok.
Burak Barut 0 2 Şub 2010 #92 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Yon ben kapattım artık dayanamıyorum bu top kayıplarına ya. Maçın sonucunu birisi bana mesaj atarsa sevinirim. Murat Kaya hortladı tek kelimeyle.
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Yon ben kapattım artık dayanamıyorum bu top kayıplarına ya. Maçın sonucunu birisi bana mesaj atarsa sevinirim. Murat Kaya hortladı tek kelimeyle.
B Burak Şaş 0 2 Şub 2010 #93 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) murat kaya nasıl bir oyuncudur allah aşkına. kimse baskı yapmıyor ama bir şekilde topu kaybı yapıyor.
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) murat kaya nasıl bir oyuncudur allah aşkına. kimse baskı yapmıyor ama bir şekilde topu kaybı yapıyor.
Gazanfer Tosun 0 2 Şub 2010 #94 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Murat Kaya şaka mı yapıyor bize bu maç? İkinci yarı çıkıp arka arkaya üç üçlük sokarsa şaka yapacak da ya sokmazsa?
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Murat Kaya şaka mı yapıyor bize bu maç? İkinci yarı çıkıp arka arkaya üç üçlük sokarsa şaka yapacak da ya sokmazsa?
C Can Altay 0 2 Şub 2010 #95 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Bravo Murat o nasıl pas ya. Top kayıpları 12'ye 2 aleyhimize. Bu kadar da olmaz yani pes.
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Bravo Murat o nasıl pas ya. Top kayıpları 12'ye 2 aleyhimize. Bu kadar da olmaz yani pes.
S Sercan Karabıçak 0 2 Şub 2010 #97 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Damat olduğu haldi para zarfı alan Murat Kaya, Cenaze namazında Ettahiyyatüye oturan Murat Kaya, kaptanın böyle olması insana koyuyo be
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Damat olduğu haldi para zarfı alan Murat Kaya, Cenaze namazında Ettahiyyatüye oturan Murat Kaya, kaptanın böyle olması insana koyuyo be
Mustafa Yanar 0 2 Şub 2010 #98 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Ne yapıyor Murat yaaa?? Kendi kendisiyle savaşıyor resmen !
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) Ne yapıyor Murat yaaa?? Kendi kendisiyle savaşıyor resmen !
B Burak Şaş 0 2 Şub 2010 #99 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) 6 saniye kalmış bizimkiler topu geriye veriyor. onu geçtim gerideki adam yavaş yavaş oyun kurmaya çalışıyor. şaka gibi.
Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) 6 saniye kalmış bizimkiler topu geriye veriyor. onu geçtim gerideki adam yavaş yavaş oyun kurmaya çalışıyor. şaka gibi.
Kamil Sarper Özsefer 0 2 Şub 2010 #100 Re: Hapoel Jerusalem - Galatasaray (Canlı) böyle giderse 2.yarının da farklı geçeceğini sanmıyorum