Eurocup 2. Tur 5. Maç | Galatasaray CC 54 - 64 Pepsi Caserta

22 Şubat 2011
20.45
Ayhan Şahenk


Bilgiler yeterli, zaten böyle detayları sevmem,
kazanmalıyız, kazanmalıyız, kazanmalıyız, kazanmalıyız, kazanmalıyız, kazanmalıyız, kazanmalıyız.

Detay falan da yok aslında, Salı günü sadece süregiden sezonun değil, Galatasaray SK'nın basketbol şubesinin yakın vadedeki geleceğinin en belirleyici 4+ periyoduna sahne olacak. Bir benzeri Petersburg maçıydı sene başındaki, o zaman da iddialıydı böyle laflar, varolmadığımız bir kupanın bileti adresimize yollandığında ne bir hazırlık vardı, ne bir planlama.

Oldu ama, doldurduk Şahenk'i, kupayı alır denilen bir takımı önelemede gönderdik evine, vize başvurunuz reddildi diyerekten. Rahattı ilk tur, ardından güzel bir kura, fakat alınmış bir kaç maçlık mola. Üstelik ümitlerin tükendiği ana dair utandırıcı serzenişlerden böyle bir geri dönüş ayrıca takdire şayan.

Şimdi ise elimizde bir vesile, sezonu değil, stratejik planlamamızı değiştirecek, 3 yıl önceki yarı finalin kredisini başka bir adımla uzatacağımız ardından ise EL diye Çarşamba günlerini beklememize doğru gidecek yolun zorlu bir kavşağı.

Önce Caserta, ardından Estudiantes, zor ama bilet elimizde, ve en sevdiğim tragedya gibi, suyun akışını değiştirmek zor olsa da kahramanın elinde, kendi eliyle keseceği iplerle.

Caserta falan hikaye, bilet aldırın bize Treviso'ya, kırmızı diye anıra anıra binelim uçaklarımıza, bir başka otel odasında maç başlığı açtırın bu ellere,
17 Nisan 2011 Galatasaray - Cajasol Sevilla maçı diye..

Sonrası tufan işte, bundan 10 yıl sonra çocuklarımıza anlatacağımız bir hediye, o zamanlar biz 2. kupadayız, fakat sen perşembe akşamı skytürk izleyebiliyorsan, bu bizim o zamanlar attığımız adımlar sayesinde, özgüveniyle.

Salı günü imkanı olup da, sıcak yatağında kalmayı tercih edenlere, hak mı helal,
yeni bir rüzgara binelim gitsin..
 
Heyecanlıyım, Abdi İpekçi'de kalmamız gerektiğini savunsam da böyle maçları Ayhan Şahenk'te oynamak güzel oluyor.

Pembe koltuklar da açılsın, 20+ olsun maç.
 
Gerçekten bize bu takımın ilerisini gösterebilicek özel bir maç inşallah bu maçı ve Asefa maçını kazanıp Eurocup'ta emin adımlarla ilerleriz ve önümüzdeki senelerdeki Euroleague maceramız öncesinde Eurocup'tan güzel anılarla gideriz
 
Pembe koltuklar açılsın!
Maçtan önce bir zahmet bunu ayarlasında bizi yönetenler,maç sırasında ordan oraya geçmek için komik şeyler yapılmasın...
 
Tutku, taraftarı salona beklediklerini söylemiş bu maç için. Tutku bizim istediğimizi yapıyor, sanırım sıra bizde!..

O salon dolu olduğu zaman ne kadar etkili olduğumuzu önce Taranto Basket sonra Petersburg maçıyla ispatladık Avrupalı rakiplerimize. Salı günü pekiştirelim...
 
Sanırım Asvel maçıydı geçen sene ki. O maçta kırmızı t-shirt dağıtmıştı yönetim ve çok güzel bir görüntü olmuştu Ayhan Şahenk'te, tribün de haliyle iyiydi. Satışa çıkan Yenilmez Armada t-shirt'leri ile tekrar bu hava yakalanabilir salonda. Güveniyoruz size aslanlar.

Her şey senin uğruna katlanmak boyun borcu !
 
İşim sıkıntılı.Bulunduğum yerden salona gelmek iş.Ancak bu satırları okuyunca dedim ne duruyorsun!Salı günü salonu dolduralım, bu dönüm noktasını hayırlısıyla geçelim!
 
road to maslak, sonrasında çok daha başarılı günler. inancımız her zaman ki gibi yerimizde olacak, oyuncular da bu güveni boşa çıkartmayacaklar biliyorum.

dilerim salonda yeterli doluluğa ulaşırız, bu takımın ne derece hak ettiğini artık anlatmaya da gerek yok.
 
Fener de Barça'yı yenmişti ama hazin son ortada :D Takıma güvenim tam, 6 sayının üstünde bir galbiiyetle şansımızı son maça taşıyacağımıza inanıyorum. Maçı iple çekiyorum. Bize bu duyguları yaşattığınız için teşekkürler aslanlar. Yürüyedurun...
 

Üst