Eurocup 2. Tur 5. Maç | Galatasaray CC 54 - 64 Pepsi Caserta

bir takım kendi sahasında bu kadar berbat şut atmaz atmamalı bence bu takım nedne bu kadar kötü şut atıyor diye sorgulamak gerek! şut çalışması mı yapılmıyor yoksa oyuncular sert savunma yapıp hücumda çok mu yoruluyorlar da boş atışı kaçırıyorlar. Bunun bir nedeni olmalı diğer yandan bu kadar top kaybının açıklamsıda olmaz diye düşünüyorum.
 
Gördüğünüz gibi 7 dakikada 11 fark kapandı ki verdiğimiz saçma sapan iki hücum ribaundu olmasa şu anda o farktan çok daha azı olacaktı
 
Oktay hoca Andric'i bu periyot fazlasıyla kenarda tuttu bence, Hucumda-savunmada ve ribaundlarda Ermal aksıyor, Andric'le daha yaratıcıydık.
 
müthiş savunma yaparak yenildik...
ortalama 60 küsür sayı yiyerek elendik...
canları sağolsun...
Oktay Hoca geldiğinde ekol yaratıcaz demişti sözünüde tutma yolunda ilerliyor...
ben Galatasaray denilince böyle taş gibi sağlam bir takım aklıma gelsin isterim...
tabi ekol olsa bile kalite içinde bütçe gerekir bu yılki kurşunlarımız buraya kadar yeterdi zaten...
lige bakıcaz artık...
ama seneye Jerry ve Rancik olmayacak çok büyük ihtimalle
Shumper'de yerli olacak...
eğer Cemal dönerse kadroyu bozmadan yapılacak 2 PF 1 PG transferi ile
hatta yine bütçe müsait olursa Shipp'in yerine bir kademe üstü bir SG ile bu takım çok çok daha iyisini yapacaktır...
 
Canları sağolsun hepsinin. Oktay hoca geleceğin takımını oluşturacağız diyordu zaten, o yüzden desteğe aynen devam. Seneye aramızda olmayacak oyuncular aslında az çok belli gibi, tabi kalmasını isteyip elden kaçanlar olmassa. Mevtur kadrodan 5 yerlimiz, 2 yabancımız kalır. Shumpert da Türk eder 8. Haluk emekli olur gibime geliyor. Jerry zaten kesin gider. Rancik'e de basketbola gönül verenler 2 sene üst üste bu formayı giydiği ve sevdiği için güzel bir veda yapar diye düşünmekteyim.

Yenilsen de yensen de bu taraftarın seninle. Yeter ki sen mücadelene her daim devam et...
 
Çok güzel olacaktı yenseydik. Gönül istiyordu; ama gönülle gerçek birleşmedi bu sefer.

"Canınız sağ olsun." cümlesini içtenlikle söyleyebilmek ve "Daha gidecek çok yolumuz var güzel yârim." cümlesini, ilerleyen yıllarda hayal kırıklığına uğramayacak şekilde gönülde hissedebilmek için çabalar harcanmasına şahit olmak, çok güzel bir duygu.

Bir hedef kaldı sadece. İnadına...
 
Hiç olmadığım kadar sinir oldum dünkü maçta. Parke üzerinde olanları hepimiz görük.. isabet yüzdesi düşük atışlar, aksayan boyalı bölge savunması, ribaunt sorunu vs vs..

Ben şu tribün olayına değinmek istiyorum. Bu kadar ruhsuz insanlar topluluğu olamaz. Resmen tiyatro izler gibi izliyorlar maçı çıt çıkarmadan. Biz illa kalkın tezahürat yapın, bağırın çağırın demiyoruz ki. Kendinizden bişey katın, ıslık, alkış, protesto ne bilim bişey yapın ya. Elinizi bağlayıp maç izlemeyen. Eğer öyle yapacaksanız gerçekten oturun evinizde, yol çilesi çekmeden rahat rahat takılın evde.

Her zaman söylüyorum seyirci falan istemiyorum ben. Sayı da umrumda değil. Gelip protokol tribünündeymiş triplerine girip, sokrat duruşlu insanlar istemiyorum. Zerre kadar da olsa saha içine bi katkısı olanlar gelsin. En azından onları görüp de sinirlenmemiş olurum. (sadece ben değil etrafımdaki herkes şikayetçiydi durumdan)

Şu anda sesim çıkmıyor, boğazım ağrıyor bağırmaktan. Herkes böyle olsun falan da demiyorum. Ama en azından bir sporcumuz hata yaptığında abuk subuk sesler çıkarmayın. Sayı kaçırdığında saçma sapan tepkiler vermeyin. Bari en iyi yaptığınız şeyi yapıp boş boş oturun. Ama sonra da sağda solda biz maça gittik, elimizden geleni yaptık, takım berbattı falan da demeyin!

Takım göçebe kuş misali bir oraya bir buraya götürülüp de maç oynatılırsa daha çok sıkıntı çekeriz (her konuda).
 
özellikle hiç ilk yarıya girmiyorum.rezalet altı oynadık.ama ikinci yarıda kısa sürede 13-0 seri yakalamak ve rakibe potayı göstermemek savunmamızın etkinliğini gösteriyor.fark 6ya kadar indirdik ama orada saçma sapan hakem düdükleri ve girmeyen şutlarımız kendini gösterdi.hele shumpert williamsın oynadığı post oyununda adam 4 adım attı tabiri caizse uçtu gitti sevgili hakem devam ettirdi.o sırada fark 8di akabinde üçlük yedik sonra maç koptu.caserta sienayı yenmiş olabilir ama ahı şahım bir takım değil.şut atarsa maç alan bir takım malesef dün bize karşı ilk yarıda ve kritik anlarda attılar.
seneye jerrynin yerine kerem tunçeri+kerem gönlüm ve yerli shumpertla beraber yabancı pf ve ilkan takviyesiyle euroleague ön elemesi oynamazsak bu kupada daha iyi yerlere gideriz.
geçen sezonda top 16 oynamıştık ama grubumuz bu gruptan 100kat daha zordu ve o gurptan çıkan takımlar valencia ve unicks kazan final four oynamışlardı.ama bence çıkabileceğimiz bir gruptu ne diyelim sağlık olsun.
 

Üst