Hiç olmadığım kadar sinir oldum dünkü maçta. Parke üzerinde olanları hepimiz görük.. isabet yüzdesi düşük atışlar, aksayan boyalı bölge savunması, ribaunt sorunu vs vs..
Ben şu tribün olayına değinmek istiyorum. Bu kadar ruhsuz insanlar topluluğu olamaz. Resmen tiyatro izler gibi izliyorlar maçı çıt çıkarmadan. Biz illa kalkın tezahürat yapın, bağırın çağırın demiyoruz ki. Kendinizden bişey katın, ıslık, alkış, protesto ne bilim bişey yapın ya. Elinizi bağlayıp maç izlemeyen. Eğer öyle yapacaksanız gerçekten oturun evinizde, yol çilesi çekmeden rahat rahat takılın evde.
Her zaman söylüyorum seyirci falan istemiyorum ben. Sayı da umrumda değil. Gelip protokol tribünündeymiş triplerine girip, sokrat duruşlu insanlar istemiyorum. Zerre kadar da olsa saha içine bi katkısı olanlar gelsin. En azından onları görüp de sinirlenmemiş olurum. (sadece ben değil etrafımdaki herkes şikayetçiydi durumdan)
Şu anda sesim çıkmıyor, boğazım ağrıyor bağırmaktan. Herkes böyle olsun falan da demiyorum. Ama en azından bir sporcumuz hata yaptığında abuk subuk sesler çıkarmayın. Sayı kaçırdığında saçma sapan tepkiler vermeyin. Bari en iyi yaptığınız şeyi yapıp boş boş oturun. Ama sonra da sağda solda biz maça gittik, elimizden geleni yaptık, takım berbattı falan da demeyin!
Takım göçebe kuş misali bir oraya bir buraya götürülüp de maç oynatılırsa daha çok sıkıntı çekeriz (her konuda).