Eurocup 2. Tur 5. Maç | Galatasaray CC 54 - 64 Pepsi Caserta

Hiç maçta değiliz..Şu top kayıplarını gördükçe cidden kafaların başka yerde olduğunu düşünüyor insan.Üçlük yüzdemizde muhteşem.0/11
 
Bora'nın dediği gibi maçta değiliz. Son topu kaybettik, savunmada çok açık veriyoruz. 0/11 üçlük. 3/11 atsak şu anda 12 sayıyla geride olurduk ki o farkı çok rahat döndürürdük. İkinci yarı boğmamız lazım başka türlü gelmez bu maç.
 
Zaaflarımız çok belli ve adamlar çözmüş.Riband alamıyoruz ve 3'lük atışlarda sezon başından beri istikrarlı bir adam bulamadık.Çok isterim dönmesini ama hiç ışık yok maalesef.Adamlar da boş takım değil Siena'yı yenip gelmişler.
 
grupta oynadığımız 4maçtada rakipler acayip şut attılar.şu anki durum estudiantes maçından bile kötü.fenerde böyle şut atmıştı.hep şanssızlıklar bizi buluyor ya.:(
 
bu maç gelmez, bizim takımımız alan savunmasına hücum yapamıyor,ligdeki çoğu maçtada böyleydi.Adamlar biliyor maçın başından başladılar alan savunmasına. Korkum şu maçtan sonra ligde ki çoğu takımın alanla maça başlaması.
 
Ya biz bir süredir dış şutları feda ediyoruz savunma düzenimizde. Ben nedenini anlamış değilim. Ayrıca Shipp, Shumpert gibi şutörlerimiz olmasına rağmen dış şut isabetimiz yok. Adamlar alan savunması yapıyor iyi çözmüşler ama biz de bulduklarımızı sokamıyoruz..
 

Üst