Eurocup 2012-2013 - Galatasaray

• Konbuyu başlatan Ali Parlak
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence banvitin işi çok zor, yenen üst tura çıkacak ve rakibi ile deplasmanda oynuyor
bize her halükarda bir ispanyol görünüyor
eğer çeyrek filane adım atarsak sonu kesinlikle final

İlk grup için zor deplasmanlar demiştik. Aynısı bu grup için de geçerli olacak. Averaj çok önemli olacak. Kek grup olarak görmüyorum ben açıkçası. Lider de olabiliriz ama elenebiliriz de.

2.tur grupları:

I Grubu: Budivelnik Kiev, Triumph Lyubertsy, Buducnost, Banvit
J Grubu: Bilbao Basket, Valencia, CEZ Nymburk, VEF Riga
K Grubu: Lokomotiv Kuban, Spartak St.Petersburg, Stelmet Gora, Sevilla
L Grubu: Galatasaray, Unics Kazan, Kızılyıldız, Ratiopharm Ulm

I ile K, J ile L çapraz gruplar.
Çeyrek final için sürpriz olmazsa İspanya yolları gözüküyor.

Şimdi ciddiyetsizlik yüzünden en zor yola mı soktuk kendimizi bu kupa yolunda?

Zora soktuğumuzu düşünmüyorum U.Kazan ismine takılmamak gerek Ulm takımı da iyi bir takım

L.kuban ise Spartak St Petersburg ve Sevilla ile eşleşti çıkamazlarsa şaşırmam.

Bilbao-Cez-Valencia eşleşmesi iyi olmus inş.Bilbao gelmez bize oradan.

Cajasol'un ahı gitmiş vahı kalmış bu sene. O gruptan her türlü çıkar Kuban ve önemli olan çapraz grupları. Triump-Banvit-Buducnost-Budivelnyk gibi kek çapraza sahipler, yeme de yanında yat resmen. Yazık oldu, kaçan fırsat az buz değil, yarı final kesindi orada olsaydık. Şimdi zor rakiplerle çarpışacağız.

Mevcut guruba bakıyorsun Kazan, Diva, Ulm
çapraza bakıyorsun Bibao, Valencia, Nymburg, Riga.

bu saatten sonra rakip seçme şansımız yok.
kaldı ki bu hengameyi geçip yarı finale kalırsakta kupa zaten gelir.

bu grupta ilk ikide kesin varız diye düşünüyorum,ayrıca 5 galibiyet alacağımıza inanıyorum,takım 2 haftadır düşüşte ancak 2.turla birlikte gücünü gösterecektir...çapraz eşleşmeyse hiç önemli değil bu takımın hedefi şampiyonluk ergin hocanın dediği gibi ve bunu gerçekleştirebilecek gücü de var....bu kadro euroleague de olsa kesin son 8 oynardı....

son 16 fikstürü belli oldu.ilk maç 8-9 ocak kazan ile ipekçi de oynuyoruz,ikinci maç kızılyıldız deplasmanı,Ratiopharm Ulm ile önce içeride sonra deplasman 5.hafta kazan deplasmanı son olarak kızılyıldız ile içeride oynuyoruz.içerideki 3 maçı ve deplasmandaki ratiopharm maçını alırsak işler istediğimiz gibi gitmezse kızılyıldız a ikili averajda üstünlük sağlayacak skoru son maçta ipekçi de alma şansını sağlayan bir fikstür olmuş.

kazan ile birlikte gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.kızılyıldız rakoçevic e çok bağlı bir takım görüntüsünde,göksenin rakoçevic eşleşmesi güzel olabilirdi maalesef izleyemeyeceğiz.ratiopharm ın kadrosunda 7 amerikalı var.kaliteli maçlar izleyeceğiz.
By date - Welcome to Eurocup

Galatasaray Medical Park - Welcome to Eurocup

8-9 ocak'ta salon yükünü almalı. Bu maçın reklamını iyi yapmalıyız sosyal medyadan, Kuban maçındaki atmosferin bi tık üstü lazım bize.

Kazan galibiyetiyle başlamak bizi çok rahatlatır.

Valencia'ya transfer olan Gelabale sözleşmesine 30 ocak'a kadar NBA çıkış maddesi koydurtmuş ayrılma ihtimali var keşke ayrılsa valencia farklı bir takım oldu ağır favoriler şu an

Valencia çok etkili maçta
malaga bir türlü giremedi oyuna
fark hep 10 sayı civarı
ama Gelabale çok beğendim
çok atletik Valencia'ya bir hava katmış
umarım ocaktan sonra gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...