Hepimizin ''Daha bu takıma Domercant gelecek.'' dediği dönemi hatırlayalım.. Domercant hakiketen gelebilseydi bu son dönemdeki tablo böyle mi olacaktı? Hiç sanmıyorum.. Sezon ortasında kadrondaki temel parçalarında ve planında mecburi değişikliğe gidiyorsan böyle bir dönem yaşamak kaçınılmaz.. Yani hem kadroda değişiklikler olsun hem sakatlıklarla uğraşalım, hem de çatır çatır her maçı kazanalım.. Hangi takım yapabiliyor ki bunu? Buradaki asıl şanssızlığımız fikstürün bu dönemde zor olmasıydı, sezon başındaki daha hafif fikstürle burayı daha iyi geçebilirdik. Tabi henüz bitmedi, Kızılyıldız maçı çok kritik.. O maçla birlikte şu dönemi minumum hasarla atlatalım, sonrasında toparlarız diye düşünüyorum..
Eksiklerimiz yok diyemem, var tabi ki ama Macvan'ın şu maskeden kurtulduğunu, Arroyo'nun ideal formuna kavuştuğunu Furkan'ın biraz kıpırdanabileceği ihtimalini düşünüyorum da tablo o kadar olumsuz değil bence.. Haftaya şu Kızılyıldız maçını bir alalım da daha form tutmuş halimizle geri kalan maçlarda 4/4 bile yapabiliriz...