Re: ULEB Eurocup 3. maç | Galatasaray ? Panellinios
Kolundan tuttuğumu getirecem maça, hadi bakalım.
Kolundan tuttuğumu getirecem maça, hadi bakalım.
Savas Karadag' Alıntı:o gün televizyonda ezel var,
ben gelemem.
12'ye kadar tramvay var benim bildiğim.Salonun önünden minibüse binip Topkapı'ya rahatlıkla gelirsiniz.Saim Karakuzu' Alıntı:dun gece 9da bilet aldim 3 arkadasimla ilk kez gidecegim maca heycanliyimda kalan bilet sayisi 7700du bugun bi arkadasa daha aldik 7400bilet kalmis yani daha simdiden 2600bilet satilmis bide ailemide getirecektim ama donuste tramvay var midir kabatasa ya da tramvayla salon arasi uzak mi nasil gidebilirim biri anlatabilir mi ona gore ailemede bilet alacagimda
Zeytinburnu'nu bilmiyorum ama Topkapı'da inersen orada minibüsler var,5-6 dakikada gidiyorlar.Saim Karakuzu' Alıntı:tesekkurler tramvayla salon arasi nasil gidiliyor zeytinburnundan
Saim Karakuzu' Alıntı:tesekkurler tramvayla salon arasi nasil gidiliyor zeytinburnundan
Umarım doğrudur 2600 bilet sayısı şimdiden çok iyi bence.Daha her maça gelipte bilet almaya insan sayısı benm gibi çookEmin Doğanca' Alıntı:2600 bilet satıldıysa bu gerçekten çok az. Tamam 10000'i beklemiyorum ama en azından 8000 olalım.
Belki bende gelirim yarın.
Abi istedğin yere geç otur farketmiyorSaim Karakuzu' Alıntı:çok tesekkurler arkadaslar ailemde bilet aldim adama sordum tekrar kalan bilet 7050dedi bence fena degil birde bilet numarasi onemli mi yoksa eski acik gibi mi o zman ben topkapidan minibus bakayim daha simdiden heyecan basti