Re: GALATASARAY C.C-Alba Berlin Eurocup 4.Maç
Alba 3 1
Teramo 3 1
Galatasaray 2 2
Azovmash 0 4
Alba 3 1
Teramo 3 1
Galatasaray 2 2
Azovmash 0 4
Gazanfer Tosun' Alıntı:Alba 3 1
Teramo 3 1
Galatasaray 2 2
Azovmash 0 4
Halil Turan' Alıntı:polat : 3 sayı
evren: 5 sayı 7 asist
geri kalan sayıların hepsi yine yabancı oyuncularımızdan .. malesef işte oldugum ıcın macı ızleme ımkanı bulamadım ama istatistikler de yine herzamanki gibi yabancılarımız ön planda . bu güzel galibiyetten ötürü tüm takımı kutlamak lazım .. ama yerli oyuncularımızında artık taşın altına elini sokma zamanının geldiğini hatırlamalarıda şart.
Eren Bekdemir' Alıntı:eurocupta en çok sayı atan takım olduğumuzu biliyormuydunuz?(88 sayı)
ayrıca eurocupta en değerli takım olduğumuzu?(96 rkg)
4 yabancı ile neler başarıyoruz biz allah aşkına
İMZAMurat Cantas' Alıntı:Salondan yeni geldim..
ilk önce bütün yabancılarımızı vermiş oldukları mücadele ve kazanma hırsından dolayı ayakta alkışlıyorum.Yıllardır salonda çok az maç kaçıran biri olarak bu kadar mütevazi olan yabancı çok az gördüm.
Yerlilerde Evrende en az onlar kadar iyiydi.Uzun yıllar bu forma altında görmek sanırım herkesın ısteği..
ve birde takıma dışardan destek olan zor günler geçiren Cemal vardı salonda.Cemali gören bütün oyuncular ona kalbimizdesin işareti yaparak hırslandılar onu görünce.Takım olmak adına arkadaslık adına güzel görüntülerdi
Birde 100 kişimi desek 200 kişimi , armasını yalnız bırakmayan sevdalılar vardı
bence oyuncular kadar enbüyük alkışıda salona gelen o taraftar haketti
Bazen 10.000 kişiden daha iyidir salondaki 100 taraftar!
Bu takım ve bu oyuncular inanın her türlü desteği hakediyor! küme düşecek olsalar bile!
Onlar bizim umut ışığımız ,verdikleri onur mücadelesi ile..