Eurocup 6. Maç | Bennet Cantu 75 - 72 Galatasaray CC

Re: Cantu - Galatasaray (Canlı)

3. çeyrek sonunda ranking'de öndeyiz ama skorda gerideyiz. Anormal üçlük yüzdeleri yüzünden öndeler.
 
Re: Cantu - Galatasaray (Canlı)

Sühan Cem' Alıntı:
Alakası yok Erhan. İstediğin maçın istatistiğini yapıştır şuraya top kayıplarını en çok Oyun kurucular yapar ardından Pivotlar. Top hep elinde olanın daha çok top kaybı yapması kadar doğal bir durum yok. Top kaybı yapmamak için hemen pas verip saklanır o zaman snein dediğin gibi olsa.

HAklı olduğun yerler var, pivot top kayıpları ile ilgili. Ancak bana kalırsa oyun kurucu topu elinde az tutup hızlı top çevrilmesini sağlarsa daha az top kaybedip daha çok asist yapabilir (gerçi asistleri az değil bu maçta). Topu elinde tutan oyuncudan daha fazla penetre beklerim bu şekilde asistler de artar (maçı seyredemediğim için penetreleri konusunda bir fikrim yok bu maçta). Genel olarak drive etmek konusunda bence gelişmeye ihtiyacı var. Oktay Mahmudi takım oyununa daha fazla yatkın olduğu için onu tercih ediyor bence. Şunu da belirtmek isterim yazdıklarımdan bu oyuncuyu beğenmediğim yada istemediğim anlaşılmasın. Daha yorum yapmak için zaman var diye düşünüyorum, geleli sadece birkaç ay oldu.
 
Re: Cantu - Galatasaray (Canlı)

İlk maçta izlemiştik zaten burada,bizim ayarımızda bir takım değil kesinlikle Shipp Tutku ve Shumpert'in olmadığı maçta öndeyiz.
 

Üst