Eurocup 6. Maç | Bennet Cantu 75 - 72 Galatasaray CC

Re: Cantu - Galatasaray (Canlı)

Maç hiç bir yerde yayınlanamdığından kims eizleyemiyor şu an. Bu yüzden kimin nasıl oynadığını bilmiyoruz. Ama maçın sonunda sahada olması ona çok şey katacaktır. Adamalr at at bitiremediler şu üçlük olayını çok ilginç
 
Re: Cantu - Galatasaray (Canlı)

Ne olursa olsun helal olsun. Adamlar maçı mutlaka kazanmak için ölümüne oynuyorlar ama biz as oyuncular yokken maçı başabaş götürüyoruz. ki motivasyon sorunumuzda olmuştur. bu arada maçta 1533 kişi varmış.
 
Re: Cantu - Galatasaray (Canlı)

Alperen Küçük' Alıntı:
Takımımızın bu sezon en verimsiz(!) oyuncusu Evren Büker'in bu sayıları bulması çok şaşırtıcı!
Bornova maçında da biraz kıpırdanma vardı. Geçen sene de bu haftalardan itibaren gerçek katkıyı vermeye başlamıştı diye hatırlıyorum. Sezon öncesinde de takımla olmadığı düşünülürse geç form tutması normal karşılanabilir. Bu sürede takımın çok başarılı olması çok büyük avantaj. Onun da katkı vermesi ile ilerleyen haftalarda silahlarımız artacaktır.
 
Re: Eurocup 6. maç | Cantu: 75 - GALATASARAY C.C. : 72

Az süre alan oyuncuların oynadığı ve Shipp - Schumpert ve Tutku'nun olmadığı takım için skor çok iyi. Cantu İtalya liginde kötü bir durumda da değil. Sanırım yine iyi mücadele ettik. Periyot skorlarına bakılırsa ikl yarıdaki 3'lükler sonucu belirledi, diğer periyotlarda galip biziz.
 
Re: Eurocup 6. maç | Cantu: 75 - GALATASARAY C.C. : 72

GS TV'de tekrarı var mı? (Yayını olmayan maçın tekrarı olur mu diye akıllara gelse de daha önce oldu gibi hatırlıyorum.) Varsa kaçta oldugunu biliyor musunuz?
 

Üst