Eurocup 6. Maç | Bennet Cantu 75 - 72 Galatasaray CC

Re: Eurocup 6. maç | Cantu: 75 - GALATASARAY C.C. : 72

Maçı seyredemedik, ama bana göre bu maçın ana fikri galiptir bu yolda mağlup. Tutku, shipp ve shumpert'ın süre almadığı maçta, deplasmanda İtalya ligi 3'üncüsüne, ilk periyotta 12 sayı farktan geri gelerek maçı son topta katbetmek belki bu genç çoçukları üzer ama ilerisi için bu geceki kazanç bence paha biçilemez. Göksenin 24 dk, Sertaç 18 dk Melih 16 dk sure almış. Bu takım sistem takımı olmuştur. Helal olsun çoçuklar. Ben bir galatasaraylı olarak bu takımla gurur duyuyorum...

Bu arada istatistik kağıdından anladığım kadarı ile koç ermal'i de dinlendirmiş maçta. Rochestie ise 18 rankingle oynamış ( 14 sayı 4 top kaybı 5 rebound 5 asist).

Yürüyedurun Mahmudi'nin aslanları.
 
Re: Eurocup 6. maç | Cantu: 75 - GALATASARAY C.C. : 72

Cantu ilk çeyrekte 8-6 üçlük ortalaması tutturmasaydı bu maçı da biz kazanırdık.Süre alan genç oyuncularımızın kazandıkları bu tecrübe için seviniyorum.Gerçi bu maç özellikle Melih'ten beklentim büyüktü ama (istatistiklere bakılırsa) kötü bir maç çıkarmış.Olsun olur böyle şeyler.Hepsine helal olsun aslan yürekliler.Bize böyle savaşan bir takım yarattığı için Oktay Hocaya da ayrıca teşekkürler...
 
Re: Eurocup 6. maç | Cantu: 75 - GALATASARAY C.C. : 72

Sonucun hiç bir önemi yok.Sahada genç oyuncularımızın gösterdiği performans galibiyet kadar önemli.Hocamıza bize böyle bit takım yarattığı için teşekkür ederim.Koç farkı bu olsa gerek.
 
Re: Eurocup 6. maç | Cantu: 75 - GALATASARAY C.C. : 72

skoru yeni gördüm önemli de değil zaten mağlubiyet
hayırlısı olsun yeni grubumuz
inşallah birçok deplasman galibiyeti alırız bu grupta
 
Re: Eurocup 6. maç | Cantu: 75 - GALATASARAY C.C. : 72

Biraz önce yanlış yazmışım, taylor 5 top kaybı 4 asist ve 2 top çalmayla oynamış. Bu arada ilk defa süre alan Sertaç Şanlı 18 dkda 2/3 iki sayılık ve 1/2 faul atışıyla 5 sayı 1 top çalma bir asist ve 4 rebound ile oynamış. 2 faul yapıp 3 faul almış. Bu arada rakip takımdada en önemli skor opsiyonlarından Makoisvili oynamamış not olarak belirtelim.
 
Re: Eurocup 6. maç | Cantu: 75 - GALATASARAY C.C. : 72

Grubumuza kalan takımlar hangi ülkenin takımları? Estudiantes İspanyol, Nymburk Çek Cumhuriyeti, Pepsi Caserta İtalyan takımı. Doğrumudur?
 
Re: Eurocup 6. maç | Cantu: 75 - GALATASARAY C.C. : 72

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
bu takımlar kendi liglerinde ne durumdalar acaba?
bir de kadrolarında önemli yıldızları varmı?

Estudiantes Acb de 13'üncü, ama İspanya liginde ki her takım bence iyi takımdır, birde estudiantes'in basketbol kulturu olan, koklu bir ekip olması unutulmamalı. Bence istanbul' yeneriz ama orda gruptaki en zor maç olur. Vaktinde Grand Canaria'da elediğimiz kadroda olan Nıck Caner Medley var pf, Beşiktaş'ta bi ara oynamış olan Ellis var bunlar dışında Hernan Jasen arjantinli oyuncu var önemli sayılabilecek. Uzun ve sert bir takım, bu yuzden bence zor maçlar olacak.

Nymburk o grupta nasıl lider oldu anlayamadım ama iyiki oldu. Bence iç sahada ve deplasmanda yenebileceğimiz bir takım. Pota altında Stimac var Kızılyıldızdan tanıdığım. Yıldız olması beklenen bir oyuncu idi ama olmadı. Genede pota altında cok kalıplı ve guclu bir oyuncu. Birde guardları var Nissim, iyi bir oyuncu, guard savunmasında biraz sorun cıkarabilecek tipte delici bir oyuncu. Hala nasıl olduda gruptan birinci cıktılar anlamış deilim.

Pepsi Caserta'yı hiç bilmiyorum, bizim adımıza tek referans noktası ligde Cantu'nun altında yer alıyolar.

Tahminim vede temennim :) Abdi İpekçide 3 maçıda alırız, 1 deplasman galibiyeti grubu lider bitirmemiz için yeter.

Genel bakılırsa bu kupada bu sene en buyuk favori Kazan takımı. Onun dışında finalde biz dahil bence herkes olabilir. Yeter ki o noktaya kadar Unics Kazan ile oynamayalım. Tabi bunları konuşmak için çok erken ama neden olmasın...
 
Re: Eurocup 6. maç | Cantu: 75 - GALATASARAY C.C. : 72

GROUP I
UNICS
TEAM
HEMOFARM STADA
CEDEVITA ZAGREB

GROUP J
BG GOETTINGEN
ARIS BSA 2003
LE MANS
TEAM

GROUP K
GALATASARAY CAFE CROWN
CEZ NYMBURK
ASEFA ESTUDIANTES
PEPSI CASERTA

GROUP L
BENETTON BASKET BWIN
ALBA BERLIN
PANELLINIOS BC
CAJASOL SEVILLA


L Grubuda güzel grup olmuş.
Bu geceki maçtan sonra son 2 takımda belli olacak.Yarında fikstür çekimi olur.


Son sekiz tahminim:GALATASARAY-Benetton-Alba Berlin-Estudiantes-Aris-Unics-Le Mans-Gran Canaria
 
Re: Eurocup 6. maç | Cantu: 75 - GALATASARAY C.C. : 72

Eurocup için ayrı bir başlık var oradan devam etsek daha derli toplu olmaz mı ?
 

Üst