Deniz Dilli 0 25 Kas 2015 #21 Spiker 5ledi dedi. Arkadaş bu nasıl yayın anlayışı geçen maç ekranın altına siyah şerit ve sürekli altyazı şimdi de yayın gitti...
Spiker 5ledi dedi. Arkadaş bu nasıl yayın anlayışı geçen maç ekranın altına siyah şerit ve sürekli altyazı şimdi de yayın gitti...
M Melih Gedik 0 25 Kas 2015 #22 Hay ben bu trt sporu ya. Bir işi yaparken hakkını verin Sent from my SM-E500H using Tapatalk
U Umut Erakman 0 25 Kas 2015 #23 şu lamonica ne aşağılık hakem ya lanet olsun! aek'yı oyundan koparmamak için elinden geleni ardına koymuyor
şu lamonica ne aşağılık hakem ya lanet olsun! aek'yı oyundan koparmamak için elinden geleni ardına koymuyor
U Umut Kılıç 0 25 Kas 2015 #25 Hairston kalasının derdi ne anlamadım. Biraz şut atmayı öğrenmiş gibi .
M Muhammed Selçuk 0 25 Kas 2015 #26 Beyler sorun yunanistan danmış. Bu arada bu maç artık Mccollum a kaldı gibi SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler sorun yunanistan danmış. Bu arada bu maç artık Mccollum a kaldı gibi SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
M Muhammed Selçuk 0 25 Kas 2015 #30 İzzet zıplayınca neler yapabildiğini gösterdi, blok manyağı yaptı gelenleri SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzzet zıplayınca neler yapabildiğini gösterdi, blok manyağı yaptı gelenleri SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
B Berk Uçar 0 25 Kas 2015 #31 Sezon başında İzzet'ten beklediğim katkıyı buydu. O da zamanla daha iyi olacak umuyorum, yeter ki bu şansları iyi değerlendirsin.
Sezon başında İzzet'ten beklediğim katkıyı buydu. O da zamanla daha iyi olacak umuyorum, yeter ki bu şansları iyi değerlendirsin.
M Muhammed Selçuk 0 25 Kas 2015 #33 Micov schilb aşırı zeka dan anlasamadilar SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ümit Yaman 0 25 Kas 2015 #35 Bu maçın sonucu ne olursa olsun izzet şafak ve göksenin i ilk beş başlat koç hepsi su an hakediyor... ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maçın sonucu ne olursa olsun izzet şafak ve göksenin i ilk beş başlat koç hepsi su an hakediyor... ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A Alperen Bıkmazer 0 25 Kas 2015 #36 Lasme'nin erken 5'lediği bir günde çok değerli bir katkı. Böyle devam etmesi kendi açısından da çok mühim.
Lasme'nin erken 5'lediği bir günde çok değerli bir katkı. Böyle devam etmesi kendi açısından da çok mühim.
Deniz Dilli 0 25 Kas 2015 #37 Ergin Atamana çok kızıyorum şu maç şafak iyi başladı iyi neden oynatmıyorsun? Öldü la oyuncular öldü!!!
Ergin Atamana çok kızıyorum şu maç şafak iyi başladı iyi neden oynatmıyorsun? Öldü la oyuncular öldü!!!
M Melih Gedik 0 25 Kas 2015 #40 Caleb'ten 3 'lük ve maç biter. Bu arada helal İzzet! Sent from my SM-E500H using Tapatalk