• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EuroCup | BC Donetsk 88 - Galatasaray MP 81

Yahu tüm hücumlar Dudley'in yüksek postu üzerine mi kurulur? Rezalet!.. Jamont da rezilleri oynuyor. Ayıptır.

Diğer maçta durum nedir ? Kazanmak zorundamıyız ?

Maç uzadı. 70-70. Son hucüm öyle mi kullanılır Ender. Utanmadan birde topu istiyor. Ver Hawkins yada Cenke kullansın.

Harbi Ender sen insanı sinir dersin.

1 saniye kala hücum onlarda. Hücumu gene çok kötü değerlendirdik.

uzatmaya gitti,ksk maçı gibi oluyordu az daha....

Kuban 87-70 kazandı. Liderlik için kazanmak zorundayız.

Ciddiyetsiz bir son bölüm yine.

son hucumda top nie hawkins'in elinde değil anlamıyorum...

son maçlarda düşüş olduğu bir gerçek....uzatmalarda umarım iş kazası olmaz....

maçı bir türlü koparamadık,uzatmaya gitti...gordon gerçekten mental olarak hiç giremiyor maça,baskı yokken yine çok basit bir steps yaptı..hawkins sazı eline almadığı sürece skor olarak dengede giden maçlarda oldukça zorlanacağımız aşikar..

10 sayı öndeyken ard arda çok kötü hücum ettik ve tabiki iyi savunamadık. Ciddiyetsizlikten olsa gerek. Son hücumu Ender'le kötü kullandık, değerlendirsek maçı almıştık. Kazanırız inşallah.

Not: Özellikle Fischer'i hiç savunamıyoruz. Tek başına götürüyor bizi.

Rahat götürdüğümüz maçı çok rahat götürmeye kalkınca böyle oldu.

Her hucümda sayı yemeye başladık. Hawkins cidden köyü.

Takım koptu heralde. Fischer tamamen domine etti pota altını.

Ekim başı gibi yazmıştım buraya ''Cenk bu sene bizim jokerimiz olacak'' diye.

Maç gider. 83-76 gerideyiz zihin olarak da kopmuş durumdayız.

Bu maç bize çok net gösteriyor ki, sağlam bir şutör ve oyun kurucuya ihtiyacımız var. Maçlarda biz hep öne geçiyoruz, 10 sayı farklara getiriyoruz. Sonra bir şey oluyor bizim takım bırakıyor.

Ender yüzünden kaybettik maçı. Erken top kullanıyor birde beyfendi. Gitti 1.'lik. Bu oyuncular kendisini toparlasın. Hawkins dahil.

Umuyorum ki bu ciddiyetsizliğin faturasını ağır ödemeyiz.

Her şeyi geçtim ikinci yarıdaki savunmamız, son yıllarda gördüğüm en kötü Galatasaray savunmasıydı. Hadi el üstü sokarlar çizgiye giderler falan anlarım 45 sayı yersin. Ama yediğin her 10 şuttan 7-8 tanesine el kaldıramıyorsan sıkıntı var demektir.

Olmadı bu yenilgi. Son haftalarda ciddi bir form kaybı içindeyiz. Hem savunmada hem hücumda hem bireysel performanslarda hem motivasyonda... Her şeyiyle...

Yine de sağlık olsun.

yazık bu sefer saha dışı fakörlerde bahane değil,neyse sağlık olsun....

Geri