Eurocup Çeyrek Final 2. Maç:Galatasaray Odeabank 72-59 Bayern Münih

Tebrikler Galatasarayım. Çok heyecanlı bir maç oldu. 3. çeyrek biraz sıkıntılı geçse de sonlara doğru hata yapmadık ve hak ettiğimiz turu geçtik çok şükür.
Diğer yandan şu branş her türlü desteği hak ediyor.

Hala elim ayağım titriyor.Son topu bütün salon savundu,hocam savundu,ben tv başında elimi kaldırdım.Son olarak "O KUPA GELECEK"

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resmen öldük öldük dirildik. 4. çeyreğin ortalarında maç çok tıkandı iki tarafa gitti geldi. Üst üste 4-5 3lük kaçırdık. Sonunda Sinan sol köşeden bıraktı bir tane, maçı da orada kazandık zaten. Tebrikler bu takım Finali hak ediyor.

Ölüyordum resmen ekran başında sinirliyim 3.periyot fark eriyor koç mola almıyor seyirci nerede dağlar taşlar türküsü . Neyse ki tur geldi acayip mutluyum bu kupa gelecek başka yolu yok.

Son bölümde baya ter döktük ama sonunda turu geçmeyi başardık. Tebrikler emeği geçen herkese... :)

Eşimin durumundan dolayı gidemediğim maç. Ama ekran başında yemin ediyorum aynı ıslığı aynı yuhalamayı çektim bu nasıl heyecandır...
Ergin hoca sen adamın en son şeklini almış halisin be... ücretinde indirip yap, bütçeni kıssınlar ona rağmen ligdeki durumun ve avrupada kupaya giden yol... sen gerçek bir İMPARATORSUN !

Zor olacağını belliydi ama özellikle ilk yarıda oluşan skordan sonra vurup geçeriz demiştim fakat inanılmaz kötü bir 3. Çeyrek oynadık. Maç sonunda yine acele top kullanma alışkanlığımız kendini gösterdi, neyse ki zorda olsa turu geçtik. Tüm takıma teşekkürler.

Son zamanların en stresli maçıydı. Bir ara kalbim sıkışıyor diye düşündüm. Lasme gerçekten çok yürekli bir oyuncu. Ama galiba maçı onun olmadığı bölümlerde kazandık, Bu da ayrıca iyi bir gösterge.

İlk maçtan sonra tur gitti geçmiş olsun diyenler vardı NEREDELER onlar ?? Ergin Ataman sene başında bir söz verdi o kupayı alacağız diye benim HOCAM sözünde durur ! Tebrikler takım tebrikler müthiş taraftar ve Tebrikler HOCAMMMMM !

Bu Galatasaray sevgisi nasıl bir duygudur arkadaş? Baktığım zaman hiç bir çıkarım yok bu işten, bana bir faydası yok. Ama yaşadığım bir heyecan var ki anlatamam..Oğlum "baba çişim geldi" dediğinde "tut biraz"diyebilecek kadar kendisinden geçebiliyor insan. Bugün kazandık, sanki ben kazandım, bu soğuk ankara akşamında ter boşaldı üzerimden....şimdi ayaklarımı uzattım ve düşündüm...sonra dedim ki iyi ki galatasaraylıyım...

Geçen hafta yazdım. 4 sayı bitecek maç 10 sayı farkla yenildiysek bilin ki zafer yakındır. Galatasaray Spor Kulübü bütün branşlarında zor yoldan zafere gitmeyi sever.