Saha avantajı Canariada. Eleyemeyeceğiz takım değil son maçın deplasman olması bizim için kötü bir durum
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önümüzdeki seride 8-10 sayı yetebilir. Caleb ve Sinan'ın bu seride kadar düşük boş üçlük kaçıracağını düşünmüyorum. Hatta deplasmanda da kazanabiliriz.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Müthiş son top savunması.
Bizim bugün de ortaya çıkan bir sorunumuz var, koç bazen oyuna çok kaptırıyor kendini. Takım bir ara epey doğaçlama takıldı az kalsın turu veriyorduk bu yüzden. Savunmamız muazzam olmasa Allah korusun elenebilirdik de. Şut yüzdemiz felaket ona rağmen kazanmak da güzel.Gene klasik Mccollumun elinde patlayan da birkaç top oldu
Sanırım maç 17 ya da 19 sayı. Bir hızlı hücumda Schilb acele bir üçlük kullandı ordan sonra maç bir anda Bayernin kontrolüne girdi. Takımın hemen vurup geçmek istemesi çok zarar verdi bugün. Tabi 10 sayılık fark psikolojik olarak çok zorladı bizi o girmeyen şutlarda onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Normal şartlarda 25 sayı falan biterdiBlake Schlib kendini bazen Kobe Braynt sanıp topu getirip el üstünden kaldırıp atması iyiydi, bugün en çok buna kızdım, Sinan'da sağolsun o üçlüğü attı ama maçın en kötülerindendi, Caleb Green'de aynı şekilde inşallah Gran Canaria maçında böyle olmazlar...McCollum bu 3 isimdende iyiydi bugün, tabi bugün turu geçmemizde Chuck Davis ve Lasme 'nin süper mücadelesi, birde Göksenin yaptığı savunmayada değinmeden edemeyecem, tabii Jerels'ın extra attığı 5 sayıda önemliydi...