• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Eurocup F Grubu 3. Hafta | Galatasaray 87-79 Hapoel Jerusalem

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Uncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
Nedense bu maçın şuana kadar eurocupta oynadığımız en zevkli maç olacağını düşünüyorum.

maç 9da arkadaşlar. trtde çalışan arkadaşıma sordum.

Çok dikkatli olmamız gereken bir maç Donta Smith başta olmak üzere Eliyahu,D'or Fischer,Rowland ve Janning gibi isimlere sahipler,40 dk boyunca savunmadan taviz vermemeliyiz.

Konsantrasyonun üst düzeyde olması gereken bir maç. Bu maçı kazanıp gruba iyice ağırlık koymak lazım.

Ya vallahi ayiptir,gunahtir.Tatil gununde bile stadi dolduramiyoruz.Topu topu surada 1500-2000 kisi var.Emege biraz saygi.

Blake schilb'in gercekten cok iyi bir oyun zekasi var.Micov ve schilb cok akilli iki oyuncumuz cok faydalari olucak insallah bu sene.

Blake Schilb yanıyor:-)

Vurup geçiyoruz ama savunma biraz artmalı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatımda izlediğim en iyi ilk periyotlardan biriydi hücum anlamında Sinan'ın asistleri ve 3' lükler muazzamdı. Aman Nazar değmesin! Ayriyeten Micov'un üçlüğün ardından müthiş bir hızlı hücum sergiledik ve Micov sayıyı kaydetti bu çok mutlu etti beni Bizim bu sezon bunları sık sık yapmamız lazım

Bu sefer de hücum durdu

Cember altindan en az 6 7 bos skor buldular.savunma diye birsey goremedik daha.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Schilb'i kazandık derken, bu sefer de McCollum'un ayarı bozuldu. İkisini birden devreye sokmanın yolu yok mudur?

1. Periyottaki hücumumuz sayesinde ilk yarıyı önde kapattık.
McCollum sayesinde 2. periyottaki hücum set tempomuz baya düştü. Hoca Şafak a neden hiç süre vermiyor çok merak ediyorum.
Bu arada McCollum bize maçı da kazandırabilir ama bize pass-first guard %100 şart.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maça gidemedim ama Fener maçında Allah izin verirse salonda olacağım.

Resmen 1 numarasız oynuyoruz

3 lugu unutmuştuk

Mccollum şart

Caleb Green şov :))

Kaos basketbolu.

Geri