Eurocup F Grubu 3. Hafta | Galatasaray 87-79 Hapoel Jerusalem

Böyle bi takıma karşı 2 kere geri düştük. En problemli anlarda bile disiplinden kopmadık.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu takımda uzunlarıda oyuna sokabilecek bir oyun kurucu olsaydı çok başka seviyede olurduk Arroyo aslında tam bu takım için biçilmiş kaftandı kesinlikle sezon ortasında bir oyun kurucu alabiliriz umarım oyuna ağırlığını koyan baskın bir oyun kurucu lazım kesinlikle.

Bu yahudi takımı geçen hafta Maccabiyi deplasmanda yenmiş yalnız.Kuvvetli takımmış.Bilmeden maça oturdum.Şaşırdım açıkcası.Neyseki yendik.Bizim takım fena değil ya zevk alıyoruz.Sinan ında maşallahı var nazar değmesin:)

yahu çok kaliteli bi takımdı, hala neyi eleştiriyoruz? hızlı hucüm eden skorer bi takım olma yolunda çok iyi ilerliyoruz. 1 ve 5 numaralar aksıyor biraz ama onun dışında zevk veriyoruz. sakin olun. bu takım bu sene şampiyon olacak diyebiliyorum. olabilitesi en az fenerbahçe kadar, bizden önde gördüğüm yalnızca ksk var. schlibb de bulacak kendini. green çok güven veriyor. şafağa da süre versek tastamam olurdum bu maç için. mccollumdan biraz olsun vazgeçerek oynamak mutlu etti beni. pazartesi fenerbahçe maçı çok çok çok güzel olacak:)

Rakip takim gecen seneki kadroyu buyuk olcude koruyup sadece 1-2 degisiklik yapmis bir takim birbirlerini cok iyi taniyan bir takim olduklari icin hic geri adim atmadilar ne zaman one ciksak bi hamleleri oldu cevap verdiler. Veee gecenin adami SINAN GULER ( Caleb Greeni unutmayalim 3. Periyot takimi muthis canlandirdi) kuskusuz maci kazandiran adam oldu savunmasi uzaktan son saniyede attigi 2 ucluk asistleri buyuksun KAPTAN. Gecenin haftanin oyuncusu olacaktir..

İlk çeyreğin ekmeğini yediğimiz bir maç oldu rakip takımın 3 lük savunması dillere destandı ee her zaman karşı takım can alıcı 3lük bulacak bir şey yok dimi :)
Koç yine mola almayı tercih etmedi ve Şafağı oyuna almama problemi hala devam ediyor ne yazık ki
Sinan çok iyiydi allah nazardan saklasın ama onu dinlendirmeliyiz son çeyreğe daha enerjili sokmalıyız.
Dediğim gibi Schilb iyi oyuncu ama hala bize maç kazandıracak oyuncu görüntüsünde değil 2 . ve 3. çeyrek hiç ortalarda yoktu biraz daha sorumluluk almalı veya yüklemeliyiz.
Pota altı ise bence hala soru işareti atletik bir pota altımı bence hayır sert bir pota altımı yine hayır Lasme faul yaparak savunuyor maalesef Dorsey ise blok kovalıyor ama düzelicektir , çok üst seviye oyuncular ikisi de.

Eksiklerimiz var mı var ama bu eksiklere rağmen güçlü bir takımı yendik maçı hiç kaybeder noktaya gelmedik koşunca farkımızı gösterdik ama durunca aksadık.

Herşey daha güzel olacak GALATASARAY

Galatasaray Odeabank 87 - 79 Hapoel Migdal Jerusalem
BC Neptunas 99 - 90 Krasny Oktyabr
AEK Athens 87 - 70 BC Nizhny Novgorod

Deplasman maçları belirleyici olacak

Bu mac Blake Schilb'in takima katildigi mac oldu. Sira Dorsey'de ins bi an once alisir sakatligini etkisini ustunden atar.

Donta Smithi bu sene yazinda yazmistim komple bir oyuncu sirti donuk oyunu ribauntlardaki katkisi asist yonu 3 luk bir tane denedi bisey diyemicem bu mac ama gercekten saglam oyuncu olasi bir durumda alinmasini isteyecegim oyunculardan tek eksigi Thy tecrubesi yok ama eminim ki hepsiniden net daha iyi oyuncudur bolgesinde.

Hapoel Euroleague de oynasa top16 yapar. Tıpkı bizim gibi bir çok euroleague takımından çok daha iyi bir takım. Bu kupada da final oynasa kimse süpriz demez. Açıkçası çok önemli bir galibiyet...

İlk ceyrek oynadigimiz oyun muazzamdi . Özellikle Shlibb ilk ceyrege damgasini vurdu . Bu oyunu genele yayarsak bu takım tutulmaz.

İlk çeyrek muazzam oynadık.
Ama maç ne zaman sete sete kaldı işte o zaman aksadık.
Bu tempolu oyunu sürekli oynamalıyız.
Zevk veren bir takım olmuşuz.
Ama oynatan guard eksikliğimiz ve pota altında henüz net katkı alamamamız eksikliklerimiz gibi gozukuyor.
Schilb yavaş yavaş takıma alışıyor.
Sırada Dorsey var.
Tüm takıma tebrikler.

Safak hamlesi beklerdim en azindan 3-5 dakika oynamaliydi. Ege biraz daha sure alip 4 numara da rahatlatanilirdi rotasyonu
Birde Dorsey cok agir kaliyor, Lasme gibi biraz daha hareketlenmeli bence.
Mc Clloum niraz daha iceri drive edip, hem rakibe faul aldirip hem de serbest atis ile sikistigimizda sayi bulabiliriz.

Zamanla hepsi olacaktir ve bu takim her top icin savasiyor bu da en guzel yani.

Simdi hedef pazartesi Fenev maci. O maci mutlaka ama mutlaka almaliyiz.

Nasil futbolda ev sahibi olarak agresiv ve faul ile bizi durdurdularsa, bizde baskette ayni sert ve agresif olarak onlari sindirmeliyiz... Hakemler izin verirse tabiki.

En guzeli de su an itibari ile sadece resmi maclarda Efes malubiyetimiz var. Bu da kazanma aliskanligizin devamliligi demektir.

Dorsey savunmada gayet iyi, hucumda ise ikili oyunlarla besleyemiyoruz, bu da Dorsey'in sucu degil. Schilb ise baya baya takima oturdu. Guard transferi elzem.

Bugun gayet iyi bir takima karsi oynadik, ozellikle geriye dustukten sonra galibiyete ulasmamiz cok degerli. Son bolumde taraftar da devreye girince 3'te 3'le yola devam ettik.

Tebrikler aslanlara.