Bu sezon ilk defa takımı canlı izleyebildim. Genel olarak keyifli bir maçtı, iyi bir takıma karşı oynadık. Sonucunda da kazanmak çok iyi oldu.
Takımda taşlar yerine oturmaya başlıyor. Sinan ve Micov'un önderliğinde emin adımlarla yürüyoruz. En büyük sıkıntımız şu anda kısa savunması. Tabii ki herkesin yazdığı gibi birde oynatan bir guard bulabilirsek muazzam olur. Sinan zaten 1,5 sezondur tartışmasız oynuyor. Micov'da şuanda inanılmaz sorumluluk alıyor ve takımı acayip benimsemiş. Bunlar çok güzel. Birde her oyuncu kötüde oynasa inanılmaz mücadele ediyor ve maçı istiyor. Hepsi oynamak istiyor, kötü oynayınca kendi kendilerine kızıyorlar.
Schilb yavaş yavaş takıma adapte olmaya başlamış. Fakat Dorsey'le ilgili sıkıntılar devam ediyor. Bir türlü oynatamıyoruz Dorsey'i. Kaç defa ikili oyun sonucu boş kaldı ama o topu bir türlü indiremedik. Hatta bir ara Ataman'a kendisine top inmemesinden yakındı. Tabii fizik olarak ta şuanda tam olarak hazır değil ve bazı istediklerini yapamıyor jest ve mimiklerinden kendisininde memnun olmadığı anlaşılıyor. Kısaca dün akşam benim gördüğüm takımdan ayrı bir Dorsey'di. Ama mücadeleden vazgeçmemesi ve istemesi çok güzel. Umarım en kısa zamanda bu sıkıntılarıda atlatır.
McCollum'da da yine sıkıntılar var. Farklı bir role bürünmeye çalışıyor o da. Yine jest ve mimiklerden anlaşılan kenar yönetim ve kendiside şuanki oyunundan memnun değil. Ama o da diğer oyuncular gibi oynamak istiyor ve mücadelesini sürdürüyor.
Ayrı bir parantezde Green'e açmak istiyorum. Açıkçası geldiğinde kafamda soru işaretleri vardı fakat kendisi bunları tamamen giderdi. Savunma yapan, savaşan, uçan, kaçan 4 numara izlemeyi ne kadar özlemişim anlatamam. Böyle devam Aslan Parçası.
Tekrardan özetlemek gerekirse parça parçada olsa güzel oyun, keyifli oyun ve çok önemli bir galibiyet. Emin adımlarla yürüyoruz. İnşallah sonu güzel bitecek.